fbpx

“Pencil” krila za vse poslovne kombinacije v zimskih dneh

Moda

Čeprav velja za formalno oblačilo, primerno za uradne priložnosti in službo, ‘pencil’ krilo ni nujno dolgočasno. Pozimi ga nosite skupaj z debelejšimi nogavicami in visokimi škornji.

Zimski dnevi so že pred vrati in po aktualnosti bodo v ospredju predvsem hlače, a vseeno se prenekatera ženska ne bo želela odpovedati krilu kroja ‘na svinčnik’ kljub padcu Celzijevih stopinj pod ničlo. Tako imenovano ‘pencil’ krilo je namreč še vedno eden najbolj pomembnih kosov poslovne garderobe.

Eleganca in ženstvenost krila, krojenega ‘na svinčnik’, obetata zares veliko možnosti kombiniranja in modnega stiliranja. V poslovni garderobi je tovrstni model nepogrešljiv in z njim ne morete nikoli ‘udariti mimo’, ko gre za sestavljanko osnovnih kosov. Čeprav v osnovi velja za formalno oblačilo, primerno za službene priložnosti, ‘pencil’ krilo sploh ni nujno dolgočasno.

V kolikor se odločite za enobarven model, se poigrajte z materialom, tkanino in teksturo ter krilo kombinirajte z nepričakovanim vrhnjim kosom, denimo zanimivim topom, svileno bluzo, puloverjem… V kolikor pa iščete t.i. ‘statement’ kos, je krilo kroja na svinčnik z vzorcem na tkanini idealna modna naložba. To sezono je denimo v središču pozornosti karo vzorec – tudi na ‘pencil’ krilu.

View this post on Instagram

#tb ✌?

A post shared by Moda Tutkusu (@modatutkusu) on

Večna klasika z močnim sporočilom je tudi usnjeno krilo midi dolžine v izvedbi kroja na svinčnik, ki je videti odlično ob svilenih bluzah in mehkih pleteninah. Kroj ‘pencil’ krila lepo sledi oblinam ženskega telesa in poudari silhueto. V zimski verziji ga nosite skupaj z gostimi ‘žabami’ oziroma debelejšimi nogavicami ter visokimi škornji.

Uterque

Massimo Dutti

By Malene Birger

Roland Mouret

Zara

Uterque

Stella McCartney

& Other Stories

Uterque

& Other Stories

Massimo Dutti

Za piko na i potrebujete samo še fino pleten puli z ovratnikom in odlično krojen zimski plašč. V nadaljevanju si oglejte najlepše in najbolj ženstvene ter elegantne modele iz novih kolekcij različnih znamk, ki jih lahko dodate v svojo zimsko garderobo.

 

D. S.

Foto: modne blagovne znamke, Instagram, Refinery29


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam