fbpx

Penelope Cruz bo igrala Donatello Versace

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Nova sezona odlične serije American Crime Story.

Čeprav so bila namigovanja, da bo vlogo Donatelle Versace v novi sezoni serije American Crime Story, igrala Lady Gaga, bo po vsej verjetnosti vloga pripadala igralki Penelope Cruz.

American Crime Story je ena izmed najbolj priljubljenih novih serij, javnost pa vedno znova razburkajo že same najave zgodb, ki jih bodo prikazovali. Vsaka sezona bo prikazovala znani in resnični primer, ki je pretresel ameriško javnost, eden izmed njih pa bo tudi umor modnega oblikovalca Giannija Versaceja.

Modnega genija bo upodobil igralec Edgar Ramirez, medtem, ko naj bi vlogo njegove sestre Donatelle prvotno pripadala pevki Lady Gaga. Po poročanju Hollywood reporterja, je zadnja izbira ustvarjalcev serije španska igralka Penelope Cruz.


Serija bo razdeljena na 10 delov, prikazovala pa bo okoliščine umora znanega oblikovalca ter policijske napore, da ujamejo morilca. Številni oboževalci nestrpno pričakujejo Penelope v novi televizijski vlogi, ki bo na sporedu v začetku leta 2018.

Do takrat pa se bodo gledalci morali zadovoljiti še z dvema sezonama, ki bosta predstavljali orkan Kartino in ameriške predsedniške volitve.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam