fbpx

Perpetuum Jazzile z novim Ford Galaxy

Dogodki

Podjetje Summit motors je za obdobje enega leta, popularni vokalni skupini Perpetuum Jazzile, v uporabo podarilo novi Ford Galaxy.

Letošnje  velikonočne praznike je znani vokalni skupini Perpetuum Jazzile najbolj popestril prostorni Ford Galaxy, ki jim je bil v petek, 6. aprila,  predan v uporabo za eno leto.
 

D5E97B3C-82F0-11E1-94FA-4FAE65B94067S prepletajočimi se vokalnimi harmonijami obarvana podelitev je potekala v Summit centru, kjer je David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana, podelil ključe g. Boštjanu Useniku, predsedniku in managerju skupine PJ.
 
Slovensko vokalno skupino PJ, ki je zelo uspešna tudi v mednarodnem okolju bo tako na številnih turnejah in koncertih spremljal najnovejši Ford Galaxy, ki je v ta namen spremenil svojo zunanjo preobleko in bo že od daleč opazen, kot so tudi sami člani skupine, ki kot pravijo, vsako leto načrtno izberejo barve in stil oblačil, ki dodatno popestri njihovo ustvarjanje na odru. 
 
Letos se pojavljajo v odtenkih vijolične, magenta, roza, sive, srebrne ter črne barve. Za omenjeno zunanjo podobo skrbi članica skupine Urša Cigler, za make-up pa kar dekleta sama. Ob posebnih priložnostih, kot je snemanje videospotov ali za razna fotografiranja, pa najamejo profesionalno ekipo vizažistov.

Člani skupine so vsesplošno zadovoljstvo in navdušenje nad avtomobilom izrazili kar s svojimi glasovi in nam zapeli Avsenikov venček ter Ticket to ride, vsem znanih Beatlesov.
 
Jan Trost, predstavnik za odnose z javnostmi Perpetuum Jazzile pa je povedal: “V Perpetuum Jazzile smo z velikim veseljem sprejeli povabilo k poslovnemu sodelovanju s strani Fordovega generalnega uvoznika Summit motors. Za nas sponzorski avtomobil Ford Galaxy pomembno pridobitev na področju lastne organizacije. Med drugim bo na voljo našim članom za prihode na koncerte, za prevoz različnih artiklov, ki jih nujno potrebujemo za izvedbo našega koncerta, nenazadnje pa bo zaradi atraktivnega izgleda zelo opazen na slovenskih cestah, kar bo pripomoglo k dodatni prepoznavnosti Forda in naše vokalne skupine. V imenu celotne zasedbe se najlepše zahvaljujemo podjetju Summit motors in upamo na dolgoročno sodelovanje.”
 
 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam