fbpx

Pet adutov za močnejšo, navlaženo in sijočo kožo

Lepota

Glavna vloga kože je njena zaščitna funkcija, ki pa lahko pod različnimi negativnimi zunanjimi in notranjimi vplivi oslabi. Za okrepitev pregradne funkcije kože, ki je pomembna za njeno splošno zdravje, Vichy ponuja booster Minéral 89!

Koža obraza zaradi vsakdanjega hitrega življenja sčasoma izgubi sijaj, elastičnost in polnost, videti je utrujena, suha ter izsušena, začne pa se tudi hitreje starati. Vendar je tu booster Vichy Minéral 89, ki s svojim edinstvenim, minimalnim številom sestavin deluje kot prva obrambna linija proti škodljivim vplivom, kot so pomanjkanje spanja, stres, onesnaženost in čezmerna izpostavljenost soncu. Njegova učinkovita formula vsebuje le 11 elementov, med katerimi je kar 89 odstotkov vulkanske vode, obogatene s 15 minerali, pa tudi čista hialuronska kislina naravnega izvora.

Minerali so postali del vulkanske vode zaradi njenega večtisočletnega potovanja skozi kristalne kamnine. Po številu mineralov je ta termalna voda raznovrstnejša od vseh ostalih voda – v enem litru jih je kar 5,2 grama, nekateri med njimi pa so bistvenega pomena za naše telo in kožo, na primer kalcij, železo, kalij in magnezij. Njihov učinek je večstranski, najpomembnejšo vlogo pa igrajo pri spodbujanju regeneracije celic, vlaženju kože in zagotavljanju antioksidativne zaščite. Poleg tega nekateri minerali spodbujajo tudi adhezijo in sintezo korneocitov – lipidov in beljakovin, ki tvorijo zaščitno plast kože in tako izoblikujejo kompaktno pregrado, ki jo bo zaščitila pred zunanjimi vplivi. V kombinaciji z hialuronsko kislino naravnega izvora dodatno okrepijo kožo in izboljšajo njeno odpornost.

V nadaljevanju vam želimo predstaviti pet najpogostejših škodljivih vplivov na vašo kožo, pa tudi pet načinov, kako jih Minéral 89 preprečuje in odpravlja.

KREPI DELOVANJE KOŽNE PREGRADE

Stresen, izčrpavajoč in nemiren način življenja vpliva na celoten organizem, še posebej pa na naš največji organ – kožo, ki pokriva kar 2 m² telesa. Posledično ta postane suha, njena struktura se spremeni, obrambni mehanizmi pa oslabijo.

Minéral 89 okrepi delovanje kožne pregrade in s svojo teksturo gela ustvari nevidno zaščitno plast, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi.

KOŽO NAREDI BOLJ POLNO IN MEHKO NA OTIP

Nizka raven vlažnosti zraka vpliva na spremembe v strukturi kože in na njeno sposobnost zadrževanja vode v svoji notranjosti. Idealni pogoji zanjo so v okolju, kjer je povprečna vlažnost med 40 in 70 odstotki, medtem ko je v naših domovih ta vrednost običajno okoli 10 odstotkov. Poleg tega odrasla oseba v normalnih okoliščinah izgubi kar 500 ml vode na dan, organizem pa ni sposoben zadrževati tekočine, kot počne z maščobami. Vsakodnevna hidracija je torej nujno potrebna, saj voda sestavlja kar 2/3 našega telesa, zato je njen pomen nesporen.

Minéral 89 pomaga koži zadržati vodo, za kar je odgovorna hialuronska kislina. Poleg tega jo naredi za 20 odstotkov bolj gladko in 21 odstotkov bolj polno, tako navlažena koža pa je tudi mehka in gladka na otip.

VSEBUJE TEHNOLOGIJO »ANTI-POLLUTION«

Delci onesnaženega zraka pospešujejo staranje kože, povzročajo izsušenost in draženje ter prispevajo k zmanjšanju vitamina E, ki je ključni antioksidant.

Minéral 89 vsebuje tehnologijo »anti-pollution«, ki preprečuje, da bi se delci onesnaženja prilepili na kožo, s čimer jo naredi odpornejšo proti škodljivim vplivom zunanjega okolja. Ta tehnologija je rezultat novega edinstvenega znanstvenega pristopa, ki ga poznamo pod pojmom ekspozom in proučuje vpliv eksogenih in endogenih dejavnikov na našo kožo kot tudi na splošno zdravje. Pristop pa proučuje tudi, kako se naše telo obnaša v stiku z UV sevanjem, onesnaženostjo, vremenskimi razmerami, pa tudi s stresom, utrujenostjo, nezadostnim spanjem ter neuravnoteženo, neredno in nezdravo prehrano.

OBRAZU VRNE NARAVNI SIJAJ IN ODPRAVLJA ZNAKE UTRUJENOSTI

Rahel in nereden spanec lahko znatno vpliva na zdravje kože, saj upočasni mikrocirkulacijo. Zato koža potrebuje veliko več časa, da se regenerira, in je posledično videti utrujena ter sivkasta.

Vendar pa formula boosterja Minéral 89 vsebuje edinstveno vulkansko vodo, ki kožo naredi odpornejšo na učinke utrujenosti in za 26 odstotkov izboljša njen naravni sijaj! Vulkanska voda pa vsebuje tudi antioksidante, ki spodbujajo regeneracijo kože in s tem okrepijo njeno pregrado, ki služi kot naravna obramba pred zunanjimi vplivi.

KOŽO VLAŽI TUDI 24 UR PO NANOSU

Pogoste temperaturne spremembe slabo vplivajo na kožo. Zato jo moramo pravočasno pripraviti, da bi zmanjšali vpliv temperaturnih šokov.

Za to je kot nalašč booster Vichy Minéral 89, ki zahvaljujoč čisti hialuronski kislini naravnega izvora kožo vlaži še 24 ur po nanosu, zaradi česar je videti napolnjena in tonizirana ter izžareva zdravje.

Prednosti boosterja Minéral 89 so potrdili tako dermatološki kot farmacevtski strokovnjaki, ki so ga opredelili kot obvezen ritual nege, ki z nanosom le dveh kapljic zjutraj in zvečer na očiščen obraz in vrat prispeva k sijoči ter navlaženi koži. Izpostavili smo le pet prednosti boosterja Minéral 89 in glede na to, da za njegovo uporabo obstaja kar 89 razlogov, si lahko ostalih 84 preberete na spletni strani www.vichy.si.

Če menite, da smo omenili vse njegove najpomembnejše pozitivne učinke – nismo! Vichy Minéral 89 naredi kožo svilnato in nežno, idealen pa je tako za vse letne čase kot za vse vrste kože! Razkrili pa vam bomo še to – delite ga lahko tudi s partnerjem, saj je kot nalašč tudi za vlaženje kože po britju ter zmanjšuje draženje in rdečico!

Zato dekleta in fantje, če želite občutek zdrave, »boostane« kože, preberite več na www.vichy.si, svoj booster Minéral 89 pa lahko naročite tudi prek spleta v izbranih lekarnah.

Foto: Vichy

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam