Billie Eilish slavno revijo obtožila, da so razkrili njeno biseksualnost

05. december 2023

Billie Eilish slavno revijo obtožila, da so razkrili njeno biseksualnost

05. december 2023

Priljubljena pevka se jezi na slavno revijo Variety, ker na bi jo po njenih besedah ‘prisilila’ v priznanje, da so ji všeč tudi ženske.

Billie Eilish je zaprosila ljudi, naj prenehajo govoriti o njeni spolni usmerjenosti, medtem pa slavno revijo Variety obtožila, da so razkrili njeno biseksualnost.

Vse skupaj se je začelo, ko je pevka za omenjeno revijo pozirala za naslovnico in dala intervju, v katerem je mimogrede spregovorila o tem, da jo privlačijo ženske: “Obožujem jih. Rada jih imam kot ljudi in privlačijo me. Fizično me privlačijo, obenem pa me straši njihova lepota.”

Billie na Instagramu. (Foto: Profimedia)

Nato je sledila podelitev nagrad Variety, Billie pa so na rdeči preprogi vprašali, ali je v intervjuju namerno razkrila svojo spolno usmerjenost: “Ne, nisem,” je odgovorila in nadaljevala: “Toda zdelo se mi je, da je očitno. Mislila sem, da ljudje to vedo. Pač nisem govorila o tem.”

A ni se ustavilo pri tem. Zvezdnica se je nato v zvezi s tem oglasila še na Instagramu, kjer je zapisala: “Variety, hvala za nagrado, pa tudi za razkritje na rdeči preprogi ob 11. uri dopoldan, namesto da bi se pogovarjali o čem pomembnem.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic