fbpx

Piflarski modni trend, za katerim je ponorela Zara

Moda, Novice

Gre za modno smernico, ki jo boste bodisi oboževale, bodisi si je ne boste mogle predstavljati na sebi. ‘Piflarski’ pulover s cik-cak vzorcem je kralj letošnjih jesenskih pletenin!

V vsakdanjem življenju obožujemo puloverje, saj so tako vsestransko uporabni. Le kdo ne bi bil navdušen nad njimi? Prehodna sezona ali hladni meseci niso mogoči brez tega osnovnega kosa garderobe. Nadvse mehki, topli in tolažeči – oblačilo, v katerega se zavijemo in se v njem razvajamo ter nas varuje pred mrazom.

Dandanašnji so na voljo v vseh barvah in vzorcih ter krojih ali dolžinah, kar si jih lahko predstavljamo. Vendar dolgo časa niso imeli kultnega statusa ali zavzemali položaja ‘modnega statementa’. Over-size pletenine s cik-cak vzorcem smo denimo povezovali z darilom, kakršnega bi nam spletla babica za rojstni dan ali božič.

Morda smo se kislo namehnili ob darilu in ga zatlačili v oddaljen predal. Ali pa smo puloverje s tem vzorcem povezovali s princem Charlesom, ki nas je ves zadrgnjen gledal s protokolarne fotografije. K sreči je na modno sceno stopila britanska ikona stila Alexa Chung, ki je pulover s cik-cak vzorcem potegnila iz naftalina in ga spet naredila trendovskega.

Na svoj modni radar smo tako z veseljem vključile ‘piflarski slog’. Retro stil v duhu geekov in nerdov obožuje tudi švedska blagovna znamka Zara. Sodeč po jesenski ponudbi te znane high-street znamke bodo piflarski puloverji s cik-cak vzorcem eden največjih trendov za jesen-zimo 2018/19.

Možnosti kombinacij ter interpretacij je na voljo neskončno. Svoj piflarski pulover kombinirajte z vpadljivimi vzorci, odlično je videti z oprijetim pulijem z visokim ovratnikom in z nizom biserov.

Tudi outfit z midi krilom in s takim puloverjem je vreden aplavza. Zaželene so tudi kombinacije s še enim it’ kosom te jeseni, žametom.

V kolikor je vaša babica že obupala nad pletenjem puloverja za vas in nad vašo nehvaležnostjo za tako darilo v minulih letih, si lahko ‘nerdy’ pulover s cik-cak vzorcem sedaj privoščite tudi pri Zari!

 

D. S.

Foto: Instagram, Zara


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam