fbpx

Pikantne podrobnosti iz spalnice norveške princese in njenega šamana

Znani

Märtha, ki se je po 14 letih zakona leta 2016 ločila od pisatelja Arija Behna, s katerim ima tri otroke, že nekaj časa polni tabloide.

S prijateljico je nekaj let vodila “šolo za angele“, v kateri je strankam nudila različne terapije, s pomočjo katerih so stopili v stik s svojimi angeli in spet našli pot do svoje biti.

Da se je odločila za zvezo s šamanom, ki pravi, da je biseksualec, zato nikogar ni presenetilo. Presenečajo pa izjave, ki jih njen novi žrebec deli z mediji. V spletni oddaji “Ancient Wisdom Today” je namreč spregovoril o svojem spolnem življenju s princeso. Informacije, ki si jih kralj in kraljica verjetno nista želela slišati …

“Včasih seksam tudi po 3- do 4-krat dnevno in moja partnerka vedno vpraša: ‘Ali še nisi dosegel orgazma?’ In jaz ji odvrnem: ‘Nisem, tebi bom poklonil toliko orgazmov, kot si želiš. Lahko počakava še nekaj ur, če hočeš,“

je izjavil in dodal:

“Nato meditiram in raztezam telo.“

45-letnik je ob tem še razkril, da si včasih „kot norec želi priti do orgazma“ in da je glede tega zelo „ekstremen“. Provokacija? Dvor je avgusta sklenil, da princesa svojega naziva v poslovne namene ne sme več uporabljati.

Za ta korak so se odločili, ker je 48-letnica skupaj s svojim novim življenjskim sopotnikom organizirala tečaje in prireditve in pri promociji uporabljala kraljevi naziv.

Se poskuša Verrett s svojimi izjavami dvoru maščevati? Kralj in kraljica izjav nista komentirala, jih je pa za časnik Dagbladet komentiral šaman, ki pravi, da stoji za svojimi besedami.

Vir: zurnal24.si

Foto:


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam