fbpx

Pisane Dolce & Gabbana torbice ustvarjene za poletje

Moda, Novice, Prva stran

Torbice so videti kot zrcalo potovanj po Italiji, z vsemi njenimi naravnimi in kulturnimi lepotami.

Svetle kontrastne barve in pisani odtisi, so glavni elementi nove kolekcije modnih dodatkov s podpisom Dolce & Gabbana. “Italia is Love” je kolekcija, s katero nedvomno izražajo ljubezen do svoje domovine. Torbice so videti kot zrcalo potovanj po Italiji in vseh njenih naravnih in kulturnih lepot.

Risbe so videti kot razglednice s Sicilije, okrašene s tradicionalnim italijanskim vezenjem in slikah mojstrovin florentinskih arhitektov. Klasični model Sicilia je v tem času na voljo v modri in beli različici, okrašena s čudovitimi rdečimi cvetovi, barvni model pa s potiski ali okraski italijanskih mest.

DolceGabbana-accessories-fashion-show-SS16-11.jpg.pagespeed.ce.bRLnAr8LRd

Dolce Box modeli so okrašeni z bleščečimi perlicami, dva popolnoma nova modela pa sta videti kot elegantna pletena košara. Model Claudia je zasnovan v obliki košare iz mehkega usnja in broketa, okrašenega s pisanimi in črnimi cofki, za navdih pa je “kriva” Opera Dei Pupi. Model Adelina je pravokotne retro oblike, v kateri je stkana estetika 40-ih let prejšnjega stoletja in je narejena iz slame in usnja. S temi dodatki se zdi, da se poletna avantura lahko prične takoj.

[huge_it_slider id=”47″]

Foto: net-a-porter.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam