fbpx

Playboy – nikoli več, kot je bilo…

Lifestyle, Novice

Za vse to je kriv internet, saj so gola dekleta, ki so nekoč prodajala Playboy, danes vsakemu brezplačno dostopna na internetu.

Lastniki revije Playboy so se odločili za neverjetno potezo,  ukinite fotografij golih žensk, ki so bile od ustanovitve leta 1953 edina stalnica v tej kultni moški reviji.

Za legendarno revijo so drugačni in negotovi časi. Playboyev veliki konkurent Hustler je pred kratkim objavil, da ne bodo več dolgo ostal tiskan medij, Playboy pa naj bi postal umetniško-intelektualna revija. Tak naj bi bil dogovor med glavnim urednikom Corey Jonsonom in 89-letnim lastnikom revije, Hugh Hefnerjem. Po poročanju New York Timesa, naj bi se korenite spremembe začele v mesecu marcu prihodnjega leta.

hugh-hefner-and-marilyn-monroe-cover

Odločitev je padla zaradi nenehnega upadanja naklade, iz 7 milijonov na vsega 800.000 izvodov. Za vse to je verjetno kriv internet, saj so gola dekleta, ki so prodajala Playboy, danes že vsakemu brezplačno dostopna na internetu.

Playboy je postal slaven tudi zaradi mnogih zvezdnic, ki so krasile naslovnice, Marilyn Monroe, Madonna, Sharon Stone, Pamela Anderson, Lindsey Lohan in Naomi Campbell. Playboy pa je bila tudi revija, v kateri so objavili intervijuje mnogih kultnih osebnosti, kot so Malcom X in Martin Luther King.

Lastniki napovedujejo, da se bo Playboy prelevil v prestižno in elegantno revijo za urbane moške. Kdo ve, mogoče pa jo bodo začele prebirati tudi ženske.

marilyn-monroe-cover-playboy-1953

 

81Eto6hz6nL

$_57

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam