fbpx

Plisirana krila: popolno oblačilo za vse modne kombinacije

Moda

Med brezčasne kose oblačil zagotovo spada plisirano krilo. Nikoli ne gre iz mode! Plisirana krila so letos med nami z očarljivimi in posebnimi naborki s šik retro videzom.

Poletje je idealno obdobje za nošenje plisiranih kril; kar slutili smo, da bomo lahko kmalu zopet kaj napisali o naših priljubljenih lepoticah, brez katerih nobena ženska garderoba ni popolna.

Dejstvo, da je aktualna ‘high street’ ponudba trgovin več kot odlična, nas lahko le še dodatno motivira za odhod v nakupe, kjer bomo na policah z modo našle tudi ta brezčasen kos oblačila: plisirano krilo.

Levo Zara, na sredini krilo Uterque, desno ponovno Zara

Bezčasni kosi, med katerimi so tudi pliseji ter plisirana krila, ne gredo nikdar iz mode in vedno obdržijo visoko mesto na lestvici trendov. To je le dodaten razlog, da morate kupiti plisirano krilo, sploh, če ga do zdaj niste imele!

Stradivarius

Plisirana krila boste takoj vzljubile zaradi posebnih naborkov in očarljive ženstvenosti, a tudi zaradi fluidnosti gibanja tkanine, ki pri plisiranem krilu pride posebej lepo do izraza. Točno ta fluidnost oz. ‘pretočnost’ lahkotne tkanine ta kos oblačila naredi za ‘must-have’ letošnje poletne klasike.

Stradivarius
Reserved

Letošnje modele krasijo retro naborki oz. pliseji, ki so šik in elegantni. Kot je razvidno iz našega izbora ‘high street’ ponudbe, prihajajo ti modeli kril med nas v različnih barvah ter potiskih. Za dnevno modno kombinacijo plisirano krilo uskladite s preprosto bluzo ali majico, ta outfit bo videti super tako na sandale, kot na športno obutev (npr. teniske).

Večerne priložnosti kličejo k malce več drznosti: zato plisirano krilo za zvečer oblecite skupaj s sedaj trendi ‘crop topom’, torej odrezanim topom. Plisirano krilo se zvečer in ponoči rado druži tudi z asimetrično krojenimi zgornjimi deli oblačil. To poletje in kasneje v jeseni so zaželene vpadljive, živahne barve, ljubiteljice klasike in bolj umirjenega videza pa naj posežejo po romantičnih pastelnih odtenkih plisiranih kril.

D. S.

Foto: Instagram, Uterque, Stradivarius, Reserved, Zara, Topshop


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam