fbpx

Plisirano krilo je odličen izbor za novoletne zabave!

Moda, Novice, Prva stran

Izberimo plisirano krilo, ki mu je dodan til ali narejeno iz žameta oziroma iz tkanine s kovinskim nadihom za modne plus točke.

Kaj obleči za decembrska praznovanja in najdaljšo noč v letu? Vse našteto se že bliža, zato lahko počasi začnemo razmišljati o svečani garderobi. Slavnostna obleka z bleščicami ali kostim s hlačami še zdaleč nista edina izbira, letos lahko zablestimo v plisiranem krilu, ki je nadvse moden kos tudi to sezono, v njem bomo videti trendovske, pa tudi mladostno prikupne.

Odkar so se plisirana krila vrnila na modno sceno, se jih zlepa ne naveličamo, številne znamke jih imajo ves čas v ponudbi. Iz sezone v sezono so se sicer malce spreminjala, a ne bistveno. Njihov skupni imenovalec je še vedno nepopisna ženstvenost in romantičnost. Lahko bi dejali, da se ponašajo z nekakšnim retro šarmom, ki pa mu hitro nadanemo svežo modno podobo s pravo kombinacijo.

Če izberemo plisirano krilo z bolj prazničnim vzorcem ali v svetleči tkanini oziroma z bleščicami, ali pa, če izberemo zgornji del in modne dodatke v takem videzu, bomo zadele v polno. Izberimo model, ki mu je dodan til ali plisirano krilo, ki je narejeno iz žameta oziroma iz tkanine s kovinskim nadihom za modne plus točke.

Massimo Dutti

Mango

Zgoraj oblecimo svilnat top ali pa puli iz fine in tanke pletenine z dodatkom svile ali kašmirja. Če se bliža službena zabava oziroma kakšno drugo prednovoletno srečanje, bomo s plisiranim krilom zanesljivo pustile vrhunski vtis na vsakega opazovalca.

Reserved

Zara

Dodajmo le še zanimivo obutev, na primer škornje čez kolena, gležnjarje ali po želji salonarje z visokimi petami, saj plisirano krilo dopušča zares številne kombinacije.

Mango

Sinsay

Pinko

Zanimiva plisirana krila za vsako slavje v naslednjih tednih najdemo tako v spletnih trgovinah kot pri nizkocenovnikih. Za spremembo se torej odrecimo klasičnim hlačam in oblekam in se poigrajmo z enim od zgornjih predlogov ter sestavimo svojo lastno modno enačbo za nepozabno praznovanje.

 

Foto: Mango, Zara, Bourbon Blonde blog, Posh Classy Mom, Sinsay, Pinko, H&M, Massimo Dutti

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam