fbpx

Po novem boste UGG-ice nosili tudi v deževnih dneh!

Moda, Novice, Prva stran

UGG predstavil novo kampanjo ter ostale novosti, ki se jih bodo ljubitelji kultnih avstralskih škornjev nadvse razveselili.

Ponovno obuditev modne znamke UGG so zadnjo zimo prinesle številna »it« dekleta iz sveta šovbiznisa, tiste prave ljubiteljice mehkih, toplih in udobnih škornjev, pa se jim pravzaprav nikoli niso odrekle. Prava ljubiteljica je Rosie Huntington-Whiteley, ki smo jo navajeni videvati v odličnih trendovskih kosih, kadar pa je oblečena sproščeno, pa ima največkrat obute prav UGG škornje. Sodelovanje popularne modne znamke in znane manekene je bila logična posledica najave, ki jo je UGG najavil že spomladi.

ugg2

Te dni je v javnost prišla njihova nova kampanja, z Rosie v glavni vlogi, že prej pa so najavili nekatere novosti, ki se jih že zelo veselimo. Poleg tega, ga je iz logotipa odstranjena beseda Australia, je za nas najbolj zanimiva informacija, da bo najbolj prodajan model UGG škornjev zdaj odporen na vodo. Ikonski Classic short model, je trenutno v proizvodnem procesu, kjer ga testirajo za zaščito od vlage in madežev.

ugg3

Poseben tretma je dobil podplat, Treadlite by UGG™, ki je mehkejši, vzdržljivejši ter ima boljši oprijem na mokrih in suhih podlagah.  Ta novost nas bo stala dodatnih 10 dolarjev, na voljo pa bo v kombinaciji z modeloma Classic Short II in Bailey Bow II. Njihovo novo kolekcijo si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

1016223-CHE_2

Foto: UGG


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam