fbpx

Po novo maskaro iz dnevne sobe

Lepota, Novice

Si predstavljate, da zunaj lije kot iz škafa, vi pa ste udobno nameščeni v svojem naslonjaču, s skodelico toplega čaja…

Si predstavljate, da zunaj lije kot iz škafa, vi pa ste udobno nameščeni v svojem naslonjaču, s skodelico toplega čaja, v ozadju vaši najljubši ritmi….brez gneče, pozno zvečer jadrate po straneh vaših najljubših spletnih trgovin. To je luksuz, ki ga ponuja spletno nakupovanje, ki je vse bolj v porastu tudi pri nas. Tokrat predstavljamo nekaj strani, ki ponujajo pester izbor kozmetičnih izdelkov, tudi takih, ki jih pri nas ni na voljo, cene pa so precej bolj všečne.

Če postanete njihov zvesti kupec in vas nekaj časa ni bilo na njihovi strani, vam pošljejo vljudno elektronsko sporočilo, da vas pogrešajo ter vas s posebnimi popusti zvabijo v nov nakup.fashion-girl-makeup-paint

Pokukajte v naslednje:

Feelunique

Hqhair

Beautybay

Lookfantastic

Na vseh omenjenih so na voljo proizvodi za nego telesa in las, ličila in razni pripomočki. Pred nakupom vam svetujemo, da obiščete vsako izmed teh, saj se lahko cene za enak izdelek razlikujejo.

Večina ima brezplačno pošiljanje.

Omeniti pa velja tudi Net- a- porter in njihov Beauty kotiček, kjer je na voljo drug nabor kozmetičnih izdelkov, občasno pa imajo tudi akcije brezplačnega pošiljanja.

Ker je varnost na spletu je ključnega pomena,  priporočamo, da si preberete članek Pasti spletnega nakupovanja .


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam