Po štirih letih se vrača priljubljena pretresljiva serija

01. maj 2023

Po štirih letih se vrača priljubljena pretresljiva serija

01. maj 2023

Zanimiva in pretresljiva serija Black Mirror se to poletje uradno vrača s šesto sezono, ki naj bi bila še temnejša od prejšnjih sezon.

Black Mirror je serija, ki je v petih sezonah šokirala, zgrozila, navdušila in celo do neke mere napovedala prihodnost. Po štiriletnem premoru se ta britanska serija 6. junija letos uradno vrača s svojo šesto sezono. Za novo sezono pravijo, da je “najbolj nepredvidljiva, najbolj nepričakovana sezona doslej,” majhen utrinek kaosa Black Mirrorja pa lahko vidimo v kratkem napovedniku.

Pisatelj, ustvarjalec in izvršni producent serije Charlie Brooker je povedal, da se mu je vedno zdelo, da mora Black Mirror vsebovati zgodbe, ki so si med seboj popolnoma različne in ki gledalce nenehno presenečajo.

“Delno kot izziv in delno zato, da bi ohranil stvari sveže zase in za gledalce, sem to sezono začel tako, da sem namerno ovrgel nekatere svoje temeljne predpostavke o tem, kaj lahko pričakujem,” je dejal Brooker. “Tokrat imamo poleg nekaterih bolj znanih vrstic Black Mirror nekaj novih elementov, vključno s tistimi, za katere sem prej prisegel, da jih serija nikoli ne bo imela (…) Vse zgodbe imajo še vedno ton Black Mirror, vendar z nekaterimi norimi preobrati in več raznolikosti kot prej.”

Nadarjene zvezde, ki se bodo pridružile igralski zasedbi v šesti sezoni, so Aaron Paul, Annie Murphy, Ben Barnes, Danny Ramirez, Michael Cera, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin in številni drugi.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic