fbpx

Po tem, ko je Oprah označil za hinavko, je Seal obtožen spolnega nadlegovanja

Dogodki, Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Nov škandal, ki pretresa Hollywood.

Le nekaj dni po tem, ko je Seal napadel slavno voditeljico Oprah Winfrey in jo obtožil, da je že leta vedela, da je Harvey Weinstein zlorabljal igralke, se je britanski zvezdnik in nekdanji soprog manekenke Heidi Klum, sam soočil z resno obtožbo.

Igralka Tracey Birdsall je s Sealom sodelovala pred dvema letoma v Los Angelesu in po njenih besedah, sta hitro postala prijatelja.

“Prišla sem k njemu, da mu vrnem posodo, ki sem si jo izposodila. Kar naenkrat se je vrgel name in me poskušal poljubiti. Začel me je otipavati in grabiti za prsi, čeprav sem ga prosila, naj neha. Bila sem šokirana,”

je povedala Tracy, ki se je po incidentu usedla na sedežno garnituro. Mislila je, da se ji bo Seal opravičil, vendar jo je ponovno začel otipavati. Takrat je stekla ven in nikoli več ga ni videla. Igralka se je odločila, da spregovori o svoji izkušnji, prav tako pa je povedala, da je pevca prijavila policiji.

“Z njegove strani je zelo hinavsko javno komentiranje, da je Oprah vedela za Weinsteinove zlorabe, hkrati pa podpirala gibanje priti zlorabi žensk. Tudi on podpira gibanje #MeToo, hkrati pa je sam zlorabljal ženske,”

je dodala Tracy.

Policija je potrdila, da je prejela prijavo zoper britanskega pevca, Seal pa se je na obtožbe oglasil kar preko svoje službe za odnose z javnostmi.

Seal kategorično zanike vse obtožbe, ki jih je proti njemu sprožila nekdanja sodelavka in se bo proti takim lažem branil,”

je zapisano.

Spomnimo, da je pevec pred nekaj dnevi izzval Oprah Winfrey, da je leta vedela, da Harvey zlorablja ženske.

“Oh, pozabil sem. Verjetno si samo slišala govorice, vendar nisi imela pojma, da je Weinstein serijski posiljevalec mladih in naivnih igralk, ki niso vedele, v kaj se spuščajo. Hinavski Hollywood!”

je zapisal Seal, ko je voditeljica na Zlatih globusih prejela nagrado za življenjsko delo in se v svojem govoru dotaknila pereče težave zlorabe žensk.

 

Foto: Pinterest, Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam