fbpx

Podaljševanje trepalnic – da ali ne?

Ličenje

Ženske po vsem svetu zapravijo ogromno denarja, da bi imele daljše, polnejše in lepše trepalnice. Za nekatere je poskrbela mati narava in je dovolj, da uporabljajo le maskaro, druge pa se odločajo za podaljševanje trepalnic.

Ženske po vsem svetu zapravijo ogromno denarja, da bi imele daljše, polnejše in lepše trepalnice. Za nekatere je poskrbela mati narava, zato je dovolj, da uporabljajo le maskaro, druge pa se odločajo za eno izmed novejših metod – podaljševanje trepalnic.

Vsaka si želi lepih trepalnic!

A5A89846-0C83-11E2-8723-E7A465B94067Sintetične trepalnice že nekaj časa veljajo za pravi hit, tako med zvezdnicami kot tudi navadnimi smrtnicami. Lepe oči so sanje vsake ženske, k temu pa veliko pripomorejo tudi lepe trepalnice. Vse več je salonov, kjer ponujajo storitev podaljševanja trepalnic. Postopek je videti tako, da vam posamezno sintetično trepalnico nalepijo na naravno trepalnico stran od kože. Lepijo se po sistemu ena na ena, zaradi česar je sam postopek precej dolgotrajen, traja približno 3 ure. Podaljšane umetne trepalnice držijo, dokler ne izpade naravna trepalnica, življenjska doba naravne trepalnice je od 25 do 28 dni, takrat bo skupaj z naravno trepalnico izpadla tudi umetna. Pri umivanju obraza in odstranjevanju ličil ne smete uporabljati različnih olj, saj ta lahko stopijo lepilo. Stranke lahko izbirajo med različnimi dolžinami in gostotami, lahko pa jih okrasijo tudi s kristalčki.

Kaj so negativne plati?

Sam proces je sicer varen, vendar pa bo vaša denarnica prikrajšana za kar dobro vsoto. Postopek namreč znaša od 60 do 140 evrov. Negativen stranski učinek je lahko alergična reakcija na lepilo ter bolj lomljive trepalnice. Tako je bolje, da najprej opravite test alergenosti. Prepogosto nanašanje umetnih trepalnic lahko slabo vpliva na vaše prave, saj te postanejo bolj lomljive. Čas obstojnosti trepalnic je odvisen predvsem od nege. Pretirano umivanje oči ali drgnjenje predela okoli oči, oljnat odstranjevalec ličil in maskara slabo vplivajo na umetne trepalnice, zato se temu izogibajte.

Za kaj bi se odločile ve?

Vsaka si želi dolgih, lepih in gostih trepalnic, saj imajo velik učinek na vaš videz. Če vas zanima, kako bi bile videti s tovrstnimi trepalnicami, jih preizkusite, vendar s postopki ne pretiravajte. Na voljo imate sicer več možnosti, lahko se odločite tudi za serume, ki zgostijo in podaljšajo trepalnice ali pa si za dan ali dva nalepite umetne trepalnice. Izberete lahko tudi maskare, ki zaradi svojih sestavin in krtačke lahko naredijo učinek dolgih, lepo ukrivljenih in gostih trepalnic, četudi vam jih mati narava ni dala.

Tamara Zrnec

C9A1FE16-0C7B-11E2-BDBB-E7A465B94067
 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam