fbpx

Podelitev mednarodne poslovne nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award prihaja v Slovenijo!

Dogodki, Lifestyle, Novice

Spoznajte slovenske kandidatke za prestižno regijsko nagrado.

Podjetniška žilica je strast, ki ji je treba slediti in jo negovati. Uspešne poslovne ženske to vedo, zato temu namenjajo ustrezno pozornost in uživajo v sadežih svojega dela.

Po izjemnem uspehu prve slovenske prejemnice regijske nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award Urške Šefman Sojer, ki je prepričala strokovno žirijo in nagrado prejela v Zagrebu, letos najbolj pronicljive poslovne ženske iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore prihajajo v Ljubljano! 29. novembra bo razglašena prejemnica regijske nagrade VCBWA 2018. Še prej, 20. septembra, pa bo strokovna žirija razglasila slovensko nominiranko, ki se bo potegovala za veliko poslovno priznanje.

 

Strokovna žirija bo izmed treh nominirank izbrala slovensko finalistko, ki se bo potegovala za prejem mednarodne strokovne nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award v Jadranski regiji.

Prejemnica regijske nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award, Urška Šefman Sojer

Kandidatke za slovensko nominiranko VCBWA 2018 so: Helena Cvikl (direktorica Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor), Irena Fonda (raziskovalka in direktorica podjetja Fonda) in Urška Alič (ustanoviteljica in direktorica Špas teatra).

Prejemnice nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award postanejo članice mednarodno povezane skupine poslovnih žensk, kar jim poleg mreženja na mednarodnih dogodkih omogoča tudi izmenjavo informacij in pogledov na aktualno dogajanje na področju podjetništva, inovacij, tehnologije in prihodnosti poslovanja. Tako se je na primer Urška Šefman Sojer, prejemnica VCBWA 2017, letos poleti udeležila foruma v Reimsu, kjer se je srečala s sogovornicami iz Evrope, Gruzije in Afrike.

O nagradi Veuve Clicquot Business Woman Award

Veuve Clicquot, prestižna francoska znamka šampanjca s sedežem v Reimsu, od leta 1972 podeljuje posebno nagrado uspešnim poslovnim ženskam po svetu – Business Woman Award.

Nagrada VCBWA je nastala v čast 200-letnici obstoja znamke Veuve Clicquot. Nagrade se od takrat podeljujejo ženskam, ki s svojim delom vidno zaznamujejo napredek v poslovnem okolju in nadaljujejo vizijo madame Clicquot, ki je postavila temelje nagradi.

Madame Clicquot, znana tudi kot vdova Clicquot oziroma Veuve Clicquot, je bila francoska poslovna ženska, ki je pri 27 letih po smrti svojega moža prevzela posel pridelovanja in distribucije prestižnega šampanjca, ki še danes nosi njeno ime.

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam