fbpx

Podjetnice in podjetniki morajo biti v poslovnem svetu primerno urejeni

Moda, Moška moda, Ženska moda

V poslovno modo se to jesen in zimo vrača tradicionalni suknjič, ki nad srajco ali pulijem vedno predstavlja dobro rešitev.

V poslovno modo se to jesen in zimo vrača tradicionalni suknjič, ki nad srajco ali pulijem vedno predstavlja dobro rešitev. V ospredju so tudi pletenine, ki pa jih je treba znati nositi, tako da oblikujejo silhueto. »Poslovna moda je še vedno klasična, vendar je ženska moda letos lepša, saj je poudarjen pas. Sicer pa na koncu, kaj se bo nosilo v poslovnem svetu, izberejo potrošniki,« pove Vladimira Skale. V sodelovanju s slovenskimi proizvajalci Polzela, Alpina, Eber, Salobir in drugimi na prireditvenem odru v atriju na MOS pripravlja modno revijo.

poslovna-zenska-640-1Na modni reviji V.S. stylinga so predstavili linijo hlačnih nogavic Polzela, manekenke so bile obute v usnjeno obutev Alpina, za toplejše dni pa so se oblekle v krznena oblačila Eber iz kolekcije za leto 2014. Na obraz so si nadele sončna in korekcijska očala Salobir, ki so, kot poudarja Skaletova, pomemben modni dodatek. »Ženske lahko naredijo na eni strani temačne, na drugi pa svetle in zanimive. MOS kar kliče po tem, da se predstavi uporabna kolekcija, zato se trudimo, da sodelujemo z blagovnimi znamkami, ki prodajajo stvari in ne ustvarjajo le vizualne podobe,« doda Skaletova.

Vir: Celjski sejem d.d


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam