fbpx

Poglejte, kako ljubek je Archie, sin Meghan Markle in princa Harryja

Znani

Mali Archie je danes prvič uradno nastopil na kraljevi turneji in spoznal enega izmed junakov gibanja proti aparthajda, nadškofa Desmonda Tutuja.

Mali Archie je danes prvič uradno nastopil na kraljevi turneji in spoznal enega izmed junakov gibanja proti aparthajda, nadškofa Desmonda Tutuja.

Štirimesečni malček je veselo poziral skupaj s svojima staršema, Meghan Markle in princem Harryjem.

Na Instagramovem profilu vojvodskega para so bile objavljene ljubke fotografije s pripisom: “Arch (archbishop) se je srečal z Archiejem.

Dobitnik Nobelove nagrade za mir je bil vodja osvobodilnega boja med časom, ki ga je v zaporu preživel Nelson Mandela. Nadškof Tutu je ob srečanju dejal, da je počaščen, da je lahko srečal člane kraljeve družine.

87-letnik je z Meghan, Harryjem in Arhiejem preživel pol ure v zgodovinskih prostorih njegove zapuščinske fundacije v Cape Townu, ki so jih pred 200 leti zgradili sužnji.

Meghan je za to priložnost nosila čudovito črno-belo obleko Club Monaco, ki stane 370 angleških funtov, kljub temu pa mlada mamica ni bila v središču pozornosti – to ji je ukradel mali Archie, ki je čisto prava kopija svojega očeta.

Se strinjate?

Foto: Instagram, Reuters, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam