fbpx

Poglejte si novo kolekcijo slovenske oblikovalke Nine Košak!

Moda, Prva stran, Ženska moda

Kolekcija je namenjena neustavljivim ženskam!

Slovenska oblikovalka Nina Košak, ki ustvarja pod blagovno znamko ninaluba, je modna popotnica, ki tokrat nadaljuje svojo »Rock Glam« zgodbo, v kateri ustvarja samosvoje trende in nove modne kombinacije. Je osvobojena, srečna in z neustavljivo slo po življenju! Mi smo se navdušili nad njeno novo kolekcijo, ki vsebuje vsestranske kose s številnimi možnostmi kombiniranja!

Rokerska in uporniška, a romantična

Nova kolekcija ninaluba Jesen/Zima 17/18 je bila ustvarjena za neustavljivo ninaluba žensko, ki stremi k vedno višje postavljenim ciljem. Na trenutke rokerska in uporniška, vendar v svojem bistvu večna romantičarka. Kolekcija je kot vedno skoraj v celoti zasnovana iz različnih vrst jerseya, saj je le-ta oblikovalkin najljubši material zaradi svoje udobnosti in ženstvenosti. Vedno je v ospredju kot glavni vir navdiha pri oblikovanju novih kreacij, ki v sebi skrivajo detajle, značilne za ninaluba stil.

Barve in materiali

Tokratne barve se spominjajo turkiznega morja in zlato-rumenih sončnih zahodov preteklega poletja. Kot vedno ne manjka črne, skupaj z srebrno, jeans modro in vojaško zeleno. Rokerstvo in uporništvo je tokrat objeto v okrasnih netih, usnju in svetlečih jerseyih.

Romantičnost kolekcije se izraža skozi čipko, pliš žamet in igrive volančke, ki so zaradi materiala (umetno usnje) tista ravno prava protiutež romantični zasanjanosti. Rdeča nit je tokrat asimetričnost krojev treh kreacij, jakne in dveh kril, začrtana z okrasnimi neti, ki so pika na i.

Potrebujete modni dodatek?

Tudi tokrat je oblikovalka v kolekcijo vključila modne dodatke, ki nadgradijo stajlinge in lepo zaokrožijo končni izgled. Zapestnice, pasovi, mini torbice (toaletna torbica v kombinaciji s paščkom) so tako že kar stalni spremljevalci ninaluba kreacij. V kolekciji ne manjkajo tudi ponetana »Clutch« torbica v barvi starega zlata, črna Tote torbica s ponetanimi gubami in klasičen »drawstring« nahrbtnik iz Rocks kolekcije modnih dodatkov, ki jih lahko najdete v oblikovalkini Etsy trgovini.

Celotno kolekcijo si lahko ogledate na ninaluba spletni strani, spremljajte pa jo tudi na njenem Facebooku in Instagramu!

Kateri kos vas je najbolj navdušil? Na našem seznamu želja je vse, zagotovo pa je prvo turkizno krilo!

Vir fotografij: Tadeja Pance Desetno


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam