fbpx

Poglejte v zakulisje priprav na modno revijo Victoria’s Secret

Moda, Novice, Prva stran

Izmed 500 prijavljenih deklet, so izbrali le 25 srečnic.

Do letošnjega največjega modnega spektakla nas loči le še dobrih dvajset dni, priprave pa so že v polnem teku. Revija Victoria’s Secret se bo letos prvič odvila v mestu luči, Parizu, kjer se bo po bleščeči brvi sprehodilo 48 modnih angelov.

img_3617

“Za svoje srečno mesto na brvi se je letos potegovalo kar 500 deklet, med katerimi so prosta mesta zasedle novinke s celega sveta,”

je povedal John Pfeifer, kasting direktor znamke.

Pri puncah poleg videza iščejo predvsem entuziazem in energijo, ki se sklada z znamko. »Imeti morajo dramatičen nastop,« je dodal Pfeifer. Priprave na revijo se običajno začenjajo le mesec po predvajanem spektaklu, inspiracije za kostume pa iščejo vso leto. K projektu povabijo nadobudne umetniške talente s celega sveta, ki ustvarijo domišlijske koncepte in znamenita krila. Slednja so najtežji izziv izdelave, saj morajo biti funkcionalna, hkrati pa tehtajo tudi po več kilogramov.

hbz_elsa_hosk_vs_fitting_043

hbz_elsa_hosk_vs_fitting_020

Vse se začne pri skici, umetniki pa nato z idejami prihajajo na sestanke, kjer mora VS komisija vsak korak posebej odobriti. V ustvarjalnem procesu sodelujejo tako šivilje, slikarji, računalničarji kot tudi tesarji. Letošnje oprave bodo med drugim izdelane z ročnimi poslikavami, 3D modeliranji in kulturnim okrasjem iz Nepala. Med nastopajočimi bodo letos zopet The Weekend, Lady Gaga in Bruno Mars. Revijo bosta preskočili novopečni mamici in zvezdnici znamke, Candice Swanepoel in Behati Prinsloo Levine.

Poglejte v zakulisje priprav modne vročice!

tumblr_og8qugsmg81tr7luco1_500

tumblr_og8qtmlogt1tr7luco1_500

bella-hadid-1333x2000

bella-hadid-2-1333x2000

110216-lily-aldridge-vs-fitting-embed-1

Foto: Instyle, Harper’s Baazar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam