fbpx

Pokukajte v najlepše božično okrašeno stanovanje!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Bi ga imeli?

V prostem decembrskem času radi poplesujemo po kuhinji, pečemo piškote, se stiskamo pod odejo in po spletu iščemo inspiracijo … tako smo pred kratkim naleteli na prikupno okrašeno stanovanje, ki smo ga morali deliti z vami!

Seveda se dobro zavedamo, da je tako rekoč popolna božična dekoracija, skupek neštetih ur dela, ki jih trenutno sami nimamo, zato bomo tokrat samo uživali ob fotografijah brez slabe vesti! Seveda pa bomo ukradli kakšno mini idejo in z njo opremili svoj dom.

Bo to nogavica nad kaminom, zlata smrečica ali dodaten venček na vratih?

Čarobno 150 kvadratnih metrov veliko stanovanje se nahaja v centru Chicaga, kjer pa bi lahko živel sam Božiček z gospo Božičkovo.

V njem božične praznike  s svojo družino preživlja Alaina Kaczmarski, soustanoviteljica spletne strani The Everygirl. Prazniki so njen najljubši del leta, kljub temu, da so pestri in ima polne roke dela. Letos sta z možem v svojem novem stanovanju ustvarila pravo božično pravljico, ki si jo lahko ogledate na spodnjih fotografijah!

Tudi spalnica je urejena v skandinavskem stilu, z dodatki prazničnih luči, ki pričarajo “hygge” vzdušje, kot bi temu rekli na Danskem …

Mi bi se z veseljem udeležili zabave v takšnem stanovanju! Psst, če kje izbrskamo tako zabaven predpražnik, vam sporočimo!

Vir: TheEveryGirl


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam