fbpx

Poletni hit: Sexture frizura

Lepota, Novice, Prva stran

Zaradi sproščenega videza je idealna za poletne dni in pristaja čisto vsem.

Nobena novica ni več, da obstaja povezava med vašo dobro frizuro in spolnim življenjem, vendar za Sexture frizuro ne potrebujete moškega, ampak jo lahko oblikujete sami! Frizura je idealna za poletne dni, saj je zelo sproščena in pristaja čisto vsem.

Ime za Sexture frizuro si je izmislila frizerka Kat Zemtsova in pojasnila, zakaj je to prava poletna frizura. Njena glavna “sestavina” je znoj, ki se mu v vročih dneh ni mogoče izogniti, po imenu pa vam je lahko jasno, na kakšen način nastaja 🙂

sexture4_840_472

Ne glede na to, kakšno vrsto las imate, si boste lahko uredili to nepopolno frizuro, ki deluje seksi, neurejeno in živahno ter spada v družino “out of the bed” frizur. Frizura je popolno nasprotje lepih valovitih kodrov in jo lahko dosežemo na dva načina: naravno ali z uporabo naprave za kodranje.

sexture2_840_472

Na umite mokre lase nanesete sol, jih razkuštrate in pustite, da se posušijo na zraku. Če so bili lasje oprani pred kratkim, boste končni videz dosegli tako, da konice nanesete lak za lase s suho teksturo in jih oblikujete tako, da so videti zelo naravno. Za vse, ki imate rade naprave za kodranje las, pa je pri tem oblikovanju pomembno, da uporabite čim večji valj za kodranje in ustvarite neenakomerne kodre. Najboljše bi bilo nakodrati lase z različnimi debelinami valjev, nato pa jih razčešete s prsti in razpršite z lakom za lase. Končni rezultat je večji volumen las, polnejša tekstura in neenakomerni kodri.

sexture3_840_472
V uredništvu se nad to frizuro resnično navdušujemo, saj smo jo že kar nekajkrat nosili, vendar smo bile prepričani, da imamo samo slab “hair day”, nismo pa se zavedali, da nosimo pravo hit frizuro tega poletja.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam