fbpx

To pomlad se vračajo mini petke z jermenčki!

Moda, Novice, Prva stran

Obutev z nižjo peto, spredaj zaprta in oblikovana koničasto, na zapenjanje z jermenčki, je eden glavnih letošnjih trendov!

Če vas daje nostalgija po 80. letih minulega stoletja, ne bo treba več dolgo čakati, da obujete enega od glavnih trendov tistega časa: sandale ali čevlje z jermenčki čez nart. Koničasto oblikovani čevlji z mačjo peto (t.i. ‘kitten heels’) so se lani pojavili med drugimi modeli čevljev bolj za pokušino, nosile so jih predvsem trendsetterke.

Letošnjo pomlad pa bomo priča množičnemu trendu, saj so ljubke modele posvojile vse znane modne znamke, tudi nizkocenovniki. In kakor smo že velikokrat ugotavljali, vse se vrača in reciklira, še posebej v modi.

Luksuzne znamke so bile med prvimi, ki so predstavile trend, med njimi Prada

Letošnji modeli obutve z jermenčkom čez nart, ki jih v tujini imenujejo ‘slingbacks’ in so jih rade nosile že dive v 50. letih, denimo Marilyn Monroe (še en dokaz, da so bili popularni že pred časom) so v znamenju ženstvenih pastelov in cvetličnih potiskov ter avantgardno oblikovanih jermenčkov s športno, črtasto podobo.

Stradivarius

Stradivarius

Rade jih bomo nosile tako h krilom kot hlačam, za dnevne in tudi večerne priložnosti, če bo le vreme dopuščalo. Vsekakor gre za ljubek modni trend, ki se mu nobena od nas ne bo mogla upreti, ker je pač tako zelo ženstven in obenem tudi praktičen.

Stradivarius

Zara

Zara

Na zgornjih fotografijah si oglejte nekaj must-have modelov iz letošnjih spomladanskih kolekcij, ki so jih med drugim predstavili tudi nizkocenovni modni ponudniki.

 

Foto: Pinterest, Popsugar, blagovne znamke


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam