fbpx

Pomlajeni z naravo

Dogodki, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Kozmetika s čebeljim strupom

V Medexu so razvili edinstveno formulo za nego zrele kože – serum in kremo Beesecret, ki s čebeljim strupom in ostalimi naravnimi sestavinami bogato nahrani kožo vse do globljih plasti.

Serum Beesecret gladi in poživlja kožo ter služi kot odlična podlaga pred nanosom kreme. Visoka koncentracija aktivnih naravnih učinkovin izdatno nahrani in navlaži kožo na obrazu in vratu. Serum spodbuja obnavljanje kože, zmanjša izraženost gub in njihovo prezgodnje nastajanje. Čebelji strup v serumu poveča mikrocirkulacijo, zato koža postane napeta in čvrsta.

Poleg čebeljega strupa vsebuje serum Beesecret še mandljevo olje, ki pomaga pri obnovi kože in blagodejno vpliva na povrhnjico, med, ki poživlja kožo, ohranja njeno vlažnost in jo izdatno hrani ter vitamin E, ki je odličen antioksidant ter pospešuje prekrvavitev kože, s čimer upočasnjuje njeno staranje in posledično nastanek gub.

Učinki seruma Beesecret

• Gladi gube in drobne izrazne linije.
• Pomaga upočasniti staranje kože in nastanek gub.
• Bogato nahrani kožo do najglobljih plasti.
• Spodbuja nastanek elastina in kolagena.
• Koža je na dotik mehka, prožna in voljna.
• Omogoča obnavljanje kožnih celic.

Po nanosu seruma Beesecret priporočamo uporabo kreme Beesecret. Dragocene sestavine v kremi upočasnjujejo znake staranja, zmanjšujejo izraženost gub in nastajanje novih na predelih, kjer so izrazne in starostne gube pogoste. Krema Beesecret z bogatimi negovalnimi sestavinami poskrbi za gladko, sijočo in mehko kožo obraza in vratu.

Poleg čebeljega strupa, mandljevega olja, medu in vitamina E, ki so aktivne učinkovine tudi v serumu Beesecret, krema vsebuje še druge naravne sestavine. Njeno delovanje dodatno povečujejo ceramidi, ki omogočajo hitrejšo obnovo celic in izboljšujejo strukturo kože, čebelji vosek, ki vzdržuje raven vlage v koži in jo ščiti pred izsušitvijo, karitejevo maslo z blagim antibakterijskim delovanjem in hialuronska kislina, ki ohranja kožo elastično in čvrsto.

Učinki kreme Beesecret

• Gladi gube in drobne izrazne linije.
• Upočasni proces staranja kože.
• Poudari svež, sijoč in mladosten videz.
• Vlaži kožo in jo varuje pred izsušitvijo.
• Hrani in neguje.
• Koža je na dotik mehka, prožna in voljna.

Serum in kremo Beesecret odlikuje kar več kot 96 % naravnih sestavin.

Moč čebeljega strupa

Čebelji strup nastaja v strupnih žlezah čebel. Njegove glavne učinkovine so beljakovine, med katerimi sta najpomembnejši melitin in apamin. Čebelji strup poveča prekrvljenost ter spodbuja nastanek kolagena, elastina in kortizona, s čimer se upočasnijo procesi staranja. Koža postane po nanosu seruma in kreme Beesecret bolj gladka in napeta, zmanjša se izraženost gub, obenem pa upočasnjuje njihovo prezgodnje nastajanje.

Serum Beesecret je izjemno hranljiv koncentrat, ki nudi izdatno nego kože. Vsebuje večjo količino čebeljega strupa – 0,1 % in je po svoji teksturi bolj tekoč. Krema Beesecret je gostejša in vsebuje manj čebeljega strupa – 0,01 %, a je obogatena z več dragocenimi negovalnimi sestavinami.

Vidno zmanjšanje gub

Preplet čebeljega strupa in drugih naravnih sestavin v serumu in kremi Beesecret kožo bogato nahrani vse do najglobljih plasti. Koža obraza zasije, nepravilnosti izginejo in koža je pomlajena.

Serum in krema Beesecret sta zasnovana za vse tipe zrele kože in za vsakodnevno uporabo. Izdelka lahko uporabljate samostojno ali pa ju nanesete kot podlago za ličila. Sta dermatološko testirana in ne vsebujeta parabenov, silikonov in parafina.

Izdelka Beesecret sta na voljo na na www.beesecret.si, v Medexovi trgovini v Ljubljani, veleblagovnici Nama v Ljubljani, izbranih trgovinah Kompas Shop, prodajalni Travel Value and Duty Free na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani in trgovini Grajski čebelnjak na Blejskem gradu.

 

Foto: Medex


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam