fbpx

Pomlajevalna linija, ki je navdušila Monico Bellucci

Lepota, Novice

Monica Bellucci, za številne najlepša ženska na svetu, je postala nov obraz linije za nego obraza NIVEA Hyaluron CELLular Filler.

Čudovita kampanja je delo francoskega režiserja in fotografa Bruna Avelilana, Monica pa v njej navdihuje ženske, da mladost izvira iz njih samih.

“NIVEA je bila vedno del mojega življenja, saj so po njenih izdelkih posegali moji družinski člani – tako je NIVEA še danes sestavni del moje lepotne rutine,”

je povedala Monica Bellucci in dodala:

“Zelo sem ponosna, da sem lahko del tega genialnega projekta, saj kampanja opogumlja ženske, da se počutijo mlade od znotraj – ravno notranja lepota nas namreč dela lepe tudi na zunaj.”

Naj smo si še tako različne, vse si želimo imeti lepo kožo brez gub

Ženske moramo dandanes zelo spretno vijugati med vsemi obveznostmi. Vsak dan so pred nami številni izzivi, na katere moramo biti ves čas osredotočene. Načrtovati moramo vsako minuto življenja, da lahko opravimo vse naloge v službi in doma. Naši urniki so prenatrpani, vse to pa se odraža tudi na naši koži.

Čeprav smo si različne in da so nam v veselje različne stvari – nekatere prisegamo na šport, druge na dobro večerjo ali ogled gledališke predstave s prijateljicami, nam je ena lastnost skupna – vse si želimo, da bi imele lepo, negovano in čvrsto kožo brez gub.

Notranja lepota potrebuje podporo

Naravno lepa Monica Bellucci nadgrajuje notranjo lepoto z novo linijo NIVEA Hyaluron CELLular Filler, ki dokazano spodbuja proizvodnjo koži lastne hialuronske kisline in koži lastnega kolagena. S svojo inovativno formulo pomaga ženskam, da se v svoji koži počutijo dobro in samozavestno. Linija NIVEA Hyaluron Cellular Filler naredi kožo mladostnejšo, čvrsto, sijočo in napeto, gube pa se občutno zmanjšajo.

V kolekciji je na voljo 14-dnevni tretma NIVEA Hyaluron CELLular Filler, 2 x ampula po 5 ml (12,59 eur), dnevna (14,49 eur) ter nočna krema (14,49 eur).

Foto: promo

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam