fbpx

Ponovno odprt priljubljeni hotel modne elite v Parizu

Dekor, slider

Ritz Paris.

Po štirih letih prenove in porabljenih 450 milijonov ameriških dolarjev, je najbolj elitni pariški hotel Ritz Paris, ponovno odprl svoja vrata.

News-Ritz-Hotel-Paris-Place-Vendome-Jan_-2016_141035

Za prenovo so lastniki najeli oblikovalca Thierry Desponta, ki si je dal duška s prestižnim dekorjem, pri čemer je odlično izkoristil kombinacijo lesa in nežnih pastelnih barv.

ritzz_1_of_18_jpg_pagespeed_ce_1cIhXALVfj ritzz_17_of_18_jpg_pagespeed_ce_JtA4eSOooD ritzz_6_of_18_jpg_pagespeed_ce_WEs158dMeg ritzz_4_of_18_jpg_pagespeed_ce_vazzn33IeT

Hotel ima 71 sob in prav toliko apartmajev, v katerih znaša nočitev najmanj 1.983 ameriških dolarjev. Število sob se je zmanjšalo na račun novih treh apartmajev, ki se imenujejo Maria Callas, The Mozart in Proust. Poleg novega izgleda, bodo v hotelu ponujali tudi nove storitve, med katerimi je najbolj znani Chanel spa, ki bo odprt v zelo kratkem času. Novost je tudi salon enega izmed najboljših frizerjev na svetu, Avstralca Davida Malleta, ki med svoje stranke šteje tudi znana imena, kot sta Marion Cotillard in Cara Delevingne.

rritz3_jpg_pagespeed_ce_xy8M1-nSmt rritz2_jpg_pagespeed_ce_IG3btjsDjg rritz1_jpg_pagespeed_ce_5rlfhPCQv7 ritzz_14_of_18_jpg_pagespeed_ce_Z-pIDvdUEN ritzz_3_of_18_jpg_pagespeed_ce_mDuQihLe3A

Šola kuhanja The Ritz Escoffier je dobila tri nove velike kuhinje, prenovljen pa je tudi svetovno znani Hemingway bar, znan predvsem kot zbirališče supermodelov. Poleg pitja koktejlov, boste v Hemingway baru lahko okušali vrhunske dobrote Nicholasa Salea, v prestižni restavraciji L’Espadon, kavarni Bar Vendome in baru The Ritz Bistro.

Foto: Ritz Paris


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam