fbpx

Popoln modni slog jordanske kraljice Ranie na Instagramu

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Instagram profil te prelepe jordanske kraljice je izvrsten vsakodnevni modni navdih za vsako žensko!

Čeprav nam Instagram profili znanih in manj znanih modnih deklet predstavljajo številne posrečene in nadvse originalne ter kreativne outfite, je včasih še najboljša klasika in tokrat vam priporočam v ogled Instagram profil jordanske kraljice Ranie, ki zares visoko kotira na lestvici sodobnega in obenem nadvse ženstvenega stylinga.

Slog oblačenja te prelepe članice jordanske kraljeve družine je nadvse eleganten, kot pritiče tudi njenemu visokemu družbenemu statusu. Denarja za najdražje obleke na svetu ima dovolj, modnega okusa pa tudi, zato vedno znova z velikim občudovanjem opazujemo, kako se je ta lepa, dobrosrčna in obenem modra ženska v najboljših letih oblekla.

Pred kratkim je kraljica Rania nosila nadvse zanimiv suknjič znamke Alexander McQueen, še pred tem pa prelepo dolgo krilo znamke Loewe, ki je bila samo nekaj dni prej predstavljena na pariškem tednu mode. No, kadar jordanska kraljica želi modni kos, ki ga je opazila na pisti, ste lahko prepričani, da ji ga najkasneje čez nekaj dni tudi dostavijo!

Izobražena, mati štirih otrok in izjemna lepotica je Rania pri 47 letih čudovita, kot le malokatera. Z jordanskim kraljem Abdulahom II je poročena od leta 1993 in njun zakon je eden najbolj zglednih. Zares lahko rečemo, da je ta lepotica, ki se je rodila in odraščala v Kuvajtu, rojena pod najbolj srečno zvezdo, kar jih obstaja.

Nadvse hitro je postala modna ikona, obenem pa je velika oboževalka družbenih omrežij, zato jo lahko sledite tako na Instagramu kot na Twitterju in Facebooku. Še posebej njeni stylingi na Instagramu so jo pozicionirali kot najlepše oblečeno aristokratko sodobnega časa.

Ker zna vedno dobro kombinirati najlepše kose modnih oblikovalcev, ne preseneča, da jo vedno in povsod radi fotografirajo. Res je, prav nihče ni imun na njeno izjemno lepoto, a obenem je treba poudariti, da ima kraljica tudi nadvse lep značaj in je zelo šarmantna, vse to pa nadgradi s popolnim okusom za modo. Lahko ga sledite na njenem Instagram profilu @queenrania.

 

 

Foto: Instagram, People, EliteDaily, Bustle, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam