fbpx

Popoln modni trend leta 2018 glede na vaš horoskop

Lifestyle, Moda, Prva stran

Levinje bo očarala oranžna barva, dvojčki in tehtnice bodo za ekstravagantno… Katere trende pa vam za 2018 napovedujejo zvezde?

Modne smernice za leto 2018 so že znane, sploh, kar se tiče trendov za pomlad in poletje 2018, ki smo jih že lahko videli na modnih revijah priznanih znamk. Nekatere smernice so nam osebno bližje in bi jih z veseljem preizkusili, drugih si niti v sanjah ne predstavljamo v svoji garderobi oziroma na sebi.

Malo za šalo, malo zares – kot vam je drago – smo pripravili pregled zodiakalnih znamenj in z njimi ujemajočih se modnih trendov, ki so jim baje najbolj pisani na kožo v letu, ki se je pravkar dobro začelo. Pa poglejmo, kaj pravi ta naš (modni) horoskop!

# Vodnar: teniske

Vodnarji so domiselni in kreativni, teniske v slogu 90. let (all-starke ali druga trendovska športna obutev) bo najbolje ustrezala njihovemu aktivnemu slogu življenja.

# Ribi: til

Romantične ribice bodo v 2018 prisegale na lahkotne tkanine iz tila, ki poudarjajo njihov nežen in obenem razigran značaj.

# Oven: temen džins

Avanturistični duh ovnov zahteva praktično obleko, obenem pa so radi trendovski, zato bodo v 2018 izbrali temen jeans od glave do pet.

# Bik: žamet & vintage

Biki in bikice imajo radi klasiko, naklonjeni so tudi vintage kosom, zato bodo oblačila iz žameta kot nalašč za njih.

# Dvojčka: resice, perje

Dvojčki prisegajo na malce ekstravagantne kombinacije, zato jih bomo v 2018 lahko videli tudi v oblačilih z resicami ali takih, ki so okrašena z luksuznim perjem. Ekstravaganca se jim poda!

# Rak: barva sivke

Rakice imajo rade nežne barve in tkanine, v 2018 bodo med zapovedanimi smernicami zato posegle po barvi sivke, ki jim bo še pomagala izraziti umirjenost značaja in ravnovesje.

# Lev: oranžna!

Oranžna barva bo v 2018 zasedla prestol, ki je leta 2017 pripadal rdeči barvi v vseh njenih odtenkih. Levinje bodo trend oranžne barve sprejele z odprtimi rokami.

# Devica: torbica na pasu

Device imajo rade hkrati lepe in praktične modne kose, zato so torbice, ki jih nosimo na pasu, idealen modni dodatek, ki si ga bodo privoščile v 2018.

# Tehtnica: avantgarda in futurizem

Tehtnice so naklonjene odštekanim smernicam, zato si bodo tudi v tem letu rade nadele nenavadna sončna očala futurističnih oblik.

# Škorpijon: PVC, prozorno

PVC kot material za izdelavo modnih oblačil in dodatkov je bil priljubljen že v 2017, a tudi v 2018 še vztraja in škorpijoni se bodo radi odločali za oblačila ali dodatke, ki so prozorni.

# Strelec: saten

Elegantni strelci bodo nosili saten, ki deluje tako dekadentno, kot tudi luksuzno in glamurozno ter bo v 2018 ena od glavnih modnih zapovedi.

# Kozorog: karo vzorec

Ta zemeljski znak podobno kot bik obožuje klasiko. Karirasti suknjiči in preprosti puliji so zanje idealna kombinacija v letu 2018 – no, vsaj v hladnejših dneh, a tudi v toplem vremenu bodo kozorogi z veseljem izbrali karo vzorec.

 

Foto: Azyaamode, Vogue, Popsugar, Instagram, Refinery29


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam