fbpx

Popolna modna katastrofa na podelitvi nagrad BAFTA

Moda

Da se modnega okusa pač ne da kupiti, so dokazale nekatere dame, ki so se sprehodile po rdeči preprogi londonske dvorane Royal Albert, na podelitvi nagrad BAFTA.

Poleg številnih stilistov, ki med seboj tekmujejo, kateri zvezdi bodo pomagali, da se kar najbolje predstavi s pomočjo večernih toalet, pa vedno več modnih hiš pošilja svoje zadnje kolekcije kar neposredno igralkam, ki včasih, kljub ogromni izbiri, izberejo neposrečene kreacije in tako povzročijo številna zgražanja in posmehovanja.

Lily-Ros Depp se je, pri komaj 20-ih letih odločila, da se bo predstavila kot izzivalna ženska. S pomočjo čipke in (skoraj) prozorne tkanine ji je pri tem popolnoma spodletelo.

Čeprav dostojno oblečena v smaragdno zeleni plišasti obleki, ni nič bolje izgledala nadarjena Greta Gerwing. Čisto mogoče je, da se Greta o izboru toalete ni posvetovala s svojo stilistko, če pa se je, bi jo morala pri priči odpustiti.

To sta, na žalost samo dve, ki sta na ta način uničili svoj stajling … nekaterim damam pa je to uspelo s pretiravanjem, modnimi dodatki ali čudnimi oblekami. Več v galeriji …

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam