fbpx

Popularna blogerka razkriva skrivnosti dobrega nosečniškega videza!

Prva stran, Style Mama

Pernille Teisbaek razkriva trike, ki se jih poslužuje v nosečnosti.

Ena izmed najbolj prepoznavnih skandinavskih blogerk, ki je postala poznana predvsem zaradi svojega naravnega videza in minimalističnega sloga, nam odkriva, kako se neguje in oblači v času nosečnosti.

Pernille Teisbaek je odprla vrata svojega (seveda) minimalističnega stanovanja in razkrila, kako je lahko, kljub naporni nosečnosti, videti urejena. Trikov je kar nekaj, nobeden pa ni nepomemben.

Ostanite aktivni

“Pred nosečnostjo sem redno tekla, zdaj pa upoštevam nasvet svoje babice in sem začela voziti sobno kolo. Vsako jutro kolesarim 20 do 30 minut. Do službe se odpeljem s kolesom, kar znese približno 10 minut in tudi čez konec tedna se trudim, da čim več stvari naredim s kolesom. Tako ostajam aktivna in vzdržujem svoj kardio sistem, kar je pomembno zaradi poroda samega, zaradi tega tudi nimam težav pri zadrževanju vode in zatekanju. Moje noge in stopala niso niti najmanj zatečena, kar je sicer pogost pojav v nosečnosti.”

Uživajte ogljikove hidrate

“Na začetku nisem mogla jesti veliko zelenjave, saj mi je povzročala slabost. Po treh mesecih z njo nimam več težav, zato sem se vrnila k svojim običajnim prehranskim navadam. Moje telo pa je začelo kričati po ogljikovih hidratih, ki jih prej nisem jedla. Moja najljubša hrana je ovsena kaša s cimetom in medom, ki jo jem za zajtrk. To mi da res veliko energije. S seboj vedno nosim vrečko slanih mandljev ali mandlje z rozinami, da ne bi čez dan izgubila preveč energije. V nasprotnem primeru bi verjetno jedla vse, kar mi pride pod roke.”

Poskusite moderne wellness tehnike

“Joga za nosečnice? Da, ampak obstaja toliko drugih novih tehnik, ki lahko vam in dojenčku pomagajo pri boljšem počutju in zdravju. Na začetku nosečnosti sem delala refleksologijo, ki povečuje imunski sistem, saj sem želela biti prepričana, da dojenček dobiva vse, kar potrebuje. Na voljo je tudi kranio – sakralna tehnika, ki mi je najbolj pomagala pri zmanjševanju stresa in se jo uporabljam enkrat mesečno.”

Odkrijte svet organske kozmetike

“Uporabljam anti – age serum, izdelek danske blagovne znamke Rudolph, ki proizvaja organsko kozmetiko. Včasih si privoščim tudi botoks masažo v salonu, ki zagovarja naravi prijazno kozmetiko. Po masaži mi na obraz nanesejo masko, zaradi katere moj obraz resnično žari, gubice pa so zglajene.”

Vaš slog oblačenja naj bo udoben

“Oversized trend, ki ga v zadnjem času pogosto videvamo, še posebej pri znamkah, kot je Velements Balenciaga, mi trenutno zelo odgovarja. Ves dan lahko nosite udobna oblačila, ki jih kombinirate z udobnimi salonarkami. To je tudi moj pristop k modi: nosite udobna oblačila, ki jih kombinirate z nečim manj udobnim.”

Twist and Tie?? @tuinch #sponsoreret

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Soft spot? @fiorellapratto #sponsored

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam