fbpx

Popularni čevlji modnih oblikovalcev in njihovi high-street kloni

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Street style trendovski pečat za vsako modno kombinacijo.

Nekaj mesecev pred začetkom sezone, modni oblikovalci na tednih mode prestavijo svoje kolekcije in s tem začrtajo nove trende. Trendi za sezono, v katero smo šele dobro vstopili, so bili tako določeni že lansko jesen. Ob klasičnih kosih, kot so plašči s cvetličnim potiskom in črtami, ki so dobili osvežen videz, so modni oblikovalci ponudili tudi popolnoma nove silhuete, kroje in modele, med katerimi se je znašlo kar nekaj novih trendov.

Tako kot v svetu oblačil so modni tedni, poleg pričakovane klasike, prinesli tudi nepričakovane trende v svetu obuval. Najpomembnejši med njimi so bili mokasini in natikači, ki so v novo sezono prinesli popolno kombinacijo klasičnih in trendovskih modelov. Čeprav je večina oblikovalcev zadržala preprosto linijo, so novi modeli prinesli nepričakovane trende, ki so v samo nekaj korakih osvojili svet.

Od pastelnih barv do našitkov, trakov, perl in bleščic, pomladna in poletna sezona na prodajne police prinašata razkošno raznolikost.
Že nekaj mesecev po določitvi prihajajočih trendov kose najdemo na prodajnih policah. Tako kot prestižne modne hiše, so tudi high street modne znamke ponudile raznolike in zanimive poletne kolekcije, navdihnjene z modeli, ki smo jih videvali na modnih brveh.

 

V okviru njihovih kolekcij, ki so dostopni širši javnosti, smo našli kar nekaj modelov, ki zelo spominjajo na Miu Miu balerinke, Guccijeve mokasine ter natikače, Valentino sandale in še bi lahko naštevali. Ne samo, so prestižni modeli dobili svoje cenovno dostopnejše klone, na voljo so tudi njim podobni s to razliko, da jih lahko nosimo za vsakodnevne priložnosti. Čeprav se high street modeli od prestižnih razlikujejo po barvi in detajlu, poleg podobnega videza prinašajo tudi trendovski pečat vsaki modni kombinaciji. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj popularnih oblikovalskih modelov in njihove hight street klone, ki jih boste želeli imeti tudi v svoji omari.

 

GUCCI LOAFER

Gucci

Stradivarius

Bershka

 

MIU MIU BALERINKE

Miu Miu

Topshop

Miu Miu

Mango

 

VALENTINO SANDALI

Valentino

Mango

 

BALENCIAGA MULES NATIKAČI

Balenciaga

Mango

PRADA MARY JANE SREBRNI ČEVLJI

Prada

Mango

FENTY BY PUMA NATIKAČI

Fenty by Puma

Topshop

Foto: promo, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam