fbpx

Popularni »contouring« tudi na laseh

Lepota, Novice, slider

Trend, ki je med zvezdnicami zelo priljubljen.

Contouring ali pravilno, senčenje obraza je že nekaj časa velik trend na področju ličenja. Kraljica te tehnike, ki je s pomočjo družbenih omrežij, osvojila svet, je zagotovo Kim K. S pravilnimi temnejšimi in svetlejšimi odtenki, lahko svoj obraz prebarvate do popolnosti. Sama nisem navdušena nad to tehniko, saj se mi zdijo ženske, ki contouring uporabljajo, podobne kot jajce jajcu. Zanimiv pa se mi zdi nov trend na področju barvanja oziroma osvetljevanja in senčenja las.

hair-and-face-contouring

S pomočjo contouringa las dosežemo bolj poudarjene obrazne poteze. Kot pri ličenju. Prva, ki se je predstavila s to tehniko je Olivia Palermo, ki se je nekaj dni nazaj prepustila spretnim rokam barvne tehnice svetovnega slovesa Abby Haliti. Na sliki vidimo, da je bolj temna barva v predelu ličnic in okoli oči. S tem je mojstrica barvanja dosegla »lifting« obraza.

BEVERLY HILLS, CA - DECEMBER 09:  Olivia Palermo attends the opening of Audemars Piguet on December 9, 2015 in Beverly Hills, California.  (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)

»Ko senčite lase morate slediti naravnem gibanju las in njihovi naravni barvi. Prameni ne smejo biti preblizu, saj tako zgubite globino barve. Najbolj pozorni pa moramo biti v predelu okrog čela,«

pravi Haliti.

Takšno barvo je zelo lahko vzdrževati, saj izgleda popolnoma naravna. In z izrastkom se samo še bolj spoji s prameni, ki sledijo naravnem procesu rasti las. Prepustite se spretnim rokam frizerjev, ki bodo na podlagi vaše oblike obraza dosegli najboljši efekt.

istock_000068430345_medium

helena_bordonl_c_loreal_professionnel

hair-contouring-dark

crissy

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam