fbpx

Poroka Pippe Middleton: Vse, kar vemo o največjem družbenem dogodku leta

Dogodki, Lifestyle, Novice, slider, Znani

Njeno poročno obleko bo oblikoval …

Sicer ne gre za kraljevo poroko, a kot je značilno za britansko visoko družbo, bo poroka Pippe Middleton in finančnega milijonarja Jamesa Matthewsa zagotovo družbeni dogodek sezone.

To pomlad (bolj natančno v soboto, 20. maja) bodo vse oči usmerjene v mlajšo sestro Kate Middleton, še posebej zato, ker še vedno ne vemo, ali so govorice, da so na poroki zaželjeni le poročeni in zaročeni pari, resnične. Sicer se razkriva vedno več detajlov, a na najbolj pomembna vprašanja še vedno nimamo odgovora. Kaj bo Pippa nosila na svoj poročni dan? Se bo Meghan Markle udeležila poroke? Kaj bo nosila njena starejša sestra Kate?

Medtem, ko odštevamo dneve do poroke, smo izbrskali vse, kar se da izbrskati o poroki leta.

Princ George in princesa Charlotte bosta del poročne zabave

Videti je, da bosta kraljeva otroka imela vlogo v poroki. Po poročanju Kensingtonske palače, bo princ George nosil prstane, skoraj dveletna princeska Charlotte pa bo ena izmed družic.

Del poroke bodo tudi slavni sorojenci neveste in ženina

Kot je znano bo Kate nevestina priča, brat James Middleton pa najverjetneje eden izmed ženinovih pomočnikov. Ženinova priča naj bi bil njegov brat Spencer Matthews, ki je tudi zvezda britanske resničnostne televizije, saj je nastopal v šovu Made in Chelsea in v britanski verziji oddaje The Bachelor.

Še vedno se ne ve, ali se bo poroke udeležila Meghan Markle, novo dekle princa Harryja

Ker so obstajale govorice, da Pippa vztraja pri svoji želji, da so na poroki le poročeni ali zaročeni pari, nismo prepričani, ali je to prišlo tudi Meghan Markle, ki je novo dekle princa Harryja. Kensingtonska palača je sicer potrdila, da se bo princ Harry udeležil poroke, a ker naj bi bila poroka zelo majhna in intimna, prav tako pa noben ne ve, če sta se Pippa in Meghan že kadarkoli srečali, nas ne bi presenetilo, če novo dekle ne bi bilo del poroke.

Pippa in James bosta usodni da izrekla v njenem domačem kraju

Dvojec se bo poročil v Pippinem domačem kraju v cerkvi Sv. Marka v Englefieldu, Berkshire, obred pa bo vodil duhovnik Nick Wynee – Jones.

Zabava se bo nadaljevala na dvorišču družine Middleton

Po besedah Telegrapha, se bo zabava nadaljevala na domačem dvorišču družine Middleton, v Buckleburyju, Berkshire, kjer bodo na njihovem velikem posestvu postavili ogromen šotor.

Pippa in Kate sta že praznovali njeno dekliščino

Po poročanju The Sun, sta Kate in Pippa odleteli v luksuzno počitniško hišo v Meribel v Francijo, kjer sta smučali in ob enem praznovali njeno dekliščino.

Njeno poročno obleko bo oblikoval …

Govorice sporočajo, da je bil britanski modni oblikovalec Giles Deacon opažen med obiskom Pippe in njene mame Carole, v rokah pa je nosil velike vreče oblačil. A glede na to, da je Pippa na sestrini poroki popolnoma navdušila družbena omrežja v Alexander McQueenovi obleki, sestra Kate pa je tesno povezana s Sarah Burton, kdo ve, iz pod katerih rok bo nastala njena poročna obleka?

 

Foto: The Inquisirt, US Weekly, The Sun, Pinterest

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam