fbpx

Poslovil se je ustanovitelj Playboya, razvpiti Hugh Hefner

Dogodki, Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Novice, Prva stran, Tuja scena, Znani

Eden največjih zapeljivcev vseh časov in ustanovitelj sproščenega načina življenja za moške, je mirno zatisnil oči pri 91. letih.

Hugh Hefner, je pri 91-ih mirno zatisnil oči, obkrožen s svojimi najdražjimi, so povedali njegovi predstavniki za javnost. Rodil se je 9. aprila 1926 v Chicagu in postal multimilijonar, ko je ustanovil revijo za moško zabavo leta 1953.

Ta je hitro prerasla zgolj erotiko, gola telesa in seks, saj je vključevala tudi pomembne intervjuje z znanimi osebnostmi, hitre avtomobile in življenjski slog za moške.

 

Hefnerjev sin Cooper Hefner, ki je tudi direktor Playboy Enterprises, je dejal, da je bil njegov oče pionir na svojem področju in se junaško boril za osvoboditev družbe izpod jarma predsodkov. Z znamko Playboy je ustanovil poseben življenjski slog, ki je prepoznaven po vsem setu in tako legendaren, da se je zapisal v zgodovino.

Hefnerja bodo pokopali na pokopališču v Los Anglesu zraven Marilyn Monroe, ki je bila prva Playboyeva zvezda na naslovnici te revije. Parcelo za zadnji počitek je Hefner kupil že leta 1992 za 75.000 dolarjev. Zadnja leta se je Hef umaknil z oči javnosti, imel je težave s hrbtom in sluhom, vendar so bile njegove težave samo telesne, ne duševne, je njegov sin Cooper označil za srečno naključje.

Cooper bo uradno vodil posle naprej, njegov brat Marston, nekoč predviden za dediča, pa je sedaj v ozadju, ker je imel težave z zakonom zaradi domačega nasilja.

Hefova vdova Crystal, 31, je bila tretja o mogotčevih žen, poročila sta se leta 2012- Pred njo je bil poročen z Mildred Williams, s katero je imel dva otroka in Kimberley Conrad, s katero je zdržal 11 let.

 

Kot je mogotec priznal New York Timesu leta 1992, je vse življenje iskal ljubezen na napačnem koncu, čeprav je spal (seksal torej) z več kot tisočimi ženskami. Šele po zadnji ženi Crystal, torej pet let pred smrtjo, je postal zvest in monogamen.

O sebi je dejal, da je zelo romantična oseba, ki potrebuje ves čas romanco v odnosu. Še leto pred poroko s Crystal je zatrjeval, da do sedaj še ni našel sorodne duše.

 

Foto; People, Today.com, USToday, LAWeekly, CNN

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam