fbpx

Postanite prava zapeljivka: Ličila, ki se moškim zdijo najbolj zapeljiva!

Izbor urednice, Lepota, Novice, slider

Ličila, zaradi katerih se vam moški ne bodo mogli upreti.

S pravilnim make – upom se lahko v trenutku spremenite iz navadne ženske v pravo zapeljivko. Kakšna ličila pa imajo za zapeljive in seksi pripadniki močnejšega spola, je pokazala nedavna anketa ruskega ženskega portala woman.ru.

Eyeliner

Najbolj zapeljiv make – up izdelek v vaši kozmetični torbici je eyeliner. Kadar ga ženska nanese, je videti skrivnostna, kar se zdi moškim zelo seksi. Če niste vešči uporabe eyelinerja, uporabite črni svinčnik in začrtajte področje tik nad trepalnicami. Vaš pogled bo zalo zapeljiv.

 

Črna maskara

Goste in črne trepalnice prav tako dajejo videz skrivnostnosti, če pa z njimi še večkrat nedolžno pomežiknete, se igra zapeljevanja lahko začne. Učinek ni isti, kadar uporabljate barvno maskaro.

Smokey eyes

Za smokey eyes je potrebno temno senčilo, maskara in svinčnik. Lahko uporabite sive, črne, rjave ali vijolične odtenke senčila. Videti boste skrivnostne in zapeljive, moški pa se vam ne bodo mogli upreti.

Rdeča šminka

Rdeča šminka je večna klasika, morate pa poiskati svoj pravi odtenek. Blondinkam najbolj pristajajo hladni toni z vijoličastim odtenkom, rjavolaskam pa topli koralni odtenki.

Rdečilo za lica

Nedolžno rdeča lica so hkrati lahko zelo zapeljiva. Uporabite odtenek, ki ga po navadi dobite po vadbi, rdečilo pa nanesite samo na rob ličnic. Z nanosom ne pretiravajte, ker ne boste videti seksi, ampak neokusno.

Bronzer

Temna in zdrava koža je izrazito zapeljiva. Dokler čakamo na poletje, na obraz narahlo nanesite bronzer in v trenutku boste videti zelo zapeljive.

foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam