fbpx

Postanite zaščitni obraz blagovne znamke La Roche – Posay

Lepota, Novice, PR novica

Prvih 10 oseb, ki bodo delile svojo izkušnjo in fotografijo, bo prejelo izdelke La Roche-Posay za redno nego občutljive kože.

Vsak letni čas prinese nove izzive za našo kožo. V teh zimskih dneh imajo hladen veter, mraz, onesnažen zrak in drugi zunanji dejavniki velik vpliv na zdravje naše kože in pogosto pustijo neprijetne posledice. Ker se koža ne more samostojno braniti pred vsemi zunanjimi vplivi, potrebuje našo pomoč v obliki pravilne nege. Z več kot 30 leti raziskovalnih izkušenj in 25 patenti je La Roche-Posay postal vodilna znamka v razvoju izdelkov, zasnovanih za občutljivo kožo, ki zagotavljajo visoko toleranco in varnost.

LRP Daily Care product range

 

Z izbrano dnevno nego La Roche-Posay naj poleg sijoče polti zasije tudi vaš pogled – La Roche-Posay vam v novembru ob nakupu izbrane dnevne nege podari komplet mini izdelkov za oči (maskaro, kremo in micelno raztopino).

Naše oči zahtevajo pa posebno obravnavo, zlasti če so občutljive in zanje težko najdemo ustrezno nego in kozmetiko. Zato La Roche-Posay svojim kupcem ob nakupu katerega koli izdelka za dnevno nego poklanja komplet vzorcev za območje okrog oči in odstranjevanje ličil, da bodo našli idealne izdelke za redno nego kože okrog oči. Akcija traja do izteka zalog in je na voljo v izbranih lekarnah, kjer so na voljo izdelki La Roche-Posay.

LRP Promo pack_Daily Care

La Roche-Posay pa nadaljuje projekt z naslovom DELITE SVOJO ZGODBO. Prvih 10 oseb, ki bodo delile svojo izkušnjo in fotografijo, bo prejelo izdelke La Roche-Posay za redno nego občutljive kože, ki vsebuje dnevno nego za obraz po izbiri in micelno raztopino (50 ml). Po zaključku projekta bo v regionalni promocijski kampanji blagovne znamke, imenovani »Za boljše življenje občutljive kože. Vi ste to dokazali.«, izbran zaščitni obraz. Več informacij lahko poiščete na www.laroche-posay.si/BetterLife/A-better-life-with-La-Roche-Posay

DC_wobbler-polaroid 90x115mm

 

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam