fbpx

Pozabite balayage, v trendu bodo ‘shadow toning’ pramena!

Lepota

Rezultat je učinek sence, ki lasem da navidezno več volumna, sijočo barvo in obstojno pričesko. Kolikor bolj naravno je videti narastek, več časa lahko preteče med enim in drugim obiskom pri frizerju.

Že nekaj let je verjetno najbolj zaželena frizura med ženskami tista, ki je narejena z balayage in baby lights prameni, to jesen pa je prestol zasedla t.i. ‘shadow toning’  tehnika bravanja pramenov, o kateri že vsi govorijo ali pa to frizuro razkazujejo na Instagramu.

Lahko bi dejali, da je oboževani balayage v resnici dobil svojo nadgradnjo – ti prameni so namreč obnoreli svet zato, ker so videti tako naravno, kar frizer doseže s posebno tehniko nanašanja barve za lase. Toda vse kaže, da se balayage prameni umikajo novosti v svetu frizerstva, ‘shadow toning’ tehnika je že iskana v frizerskih salonih in bo razcvet doživela z jesenjo, ko se večina vrne z dopustov.

Shadow toning je neke vrste kombinacija tehnike balayage in baby lights pramenov, torej najboljše iz dveh svetov. Zato je narastek videti naravno, tehnika barvanja pa je dokaj preprosta. Frizer lase obdela po različnih segmentih in posebej tonira narastek glede na ostale lase.

Rezultat je učinek sence, ki lasem da navidezno več volumna, sijočo barvo in obstojno pričesko. Kolikor bolj je videti naravno narastek, več časa lahko preteče med enim in drugim obiskom pri frizerju.

That creamy blonde ? #lexibannisterhair #loveisinthehair??? #freelancehairdresser

A post shared by Lexi Bannister (@lexibannister_hair) on

Nekateri lasni stilisti menijo, da bo z novo ‘shadow toning’ tehniko barva las videti odlično tudi po štirih mesecih in to samo zaradi  posebnega procesa toniranja las. Kako je vse skupaj videti, pa si oglejte na zgornjih fotografijah.

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam