fbpx

Pozabite ‘highlighting’, na make up sceno prihaja ‘skin gilding’!

Lepota

Ta nov make up trend v trenutku pomaga doseči učinek bleščeče kože! Trije barvni odtenki in kanček vode dajo rezultat najbolj bleščečega make up videza, ki ste ga kdaj videle.

Odkar so se na trgu ličil in make up izdelkov prvič pojavili t.i. highlighterji oziroma osvetljevalci kože, bodisi tekoči bodisi v prahu, so jih ženske nemudoma vzljubile, ker so koži dali svež videz in zato so postali neobhoden del vsakdanje make up rutine.

Toda Charlotte Tilbury, nekoč slavna vizažistka in zdaj že dolga leta lastnica priljubljene blagovne znamke ličil pod svojim imenom, je šla še korak naprej v svetu beauty izdelkov ter predstavila novost, ki jo je imenovala ‘skin gilding’.

Le kaj je to in kako se naredi, smo radovedne. Da gre za novost, že vemo! Če ste ljubiteljice sijočega in bleščečega tena kože, ki kar poka od energije (in barv), je uporaba osvetljevalca ključen korak pri tehniki  ličenja. Najpogosteje ga nanašamo na čelo, ob lične kosti, da poudarimo poteze obraza, toda obstajajo še druga mesta, kjer highlighter lahko poudari lepe poteze obraza in ga razsvetli.

Nanašamo ga tudi na zgornji del ‘Kupidovega loka’, torej na vrh zgornje ustnice, v notranje kotičke oči, pa tudi na vrh nosu in pod obrvi, da osvetlimo pogled ali optično povečamo oči. Slavna make up gurujka Charlotte Tilbury pa je trend ‘skin gildinga’ predstavila s pomočjo nove palete za tehniko osvetljevanja obraza.

Trije barvni odtenki in kanček vode bodo dali rezultat najbolj bleščečega make up videza, kar ste mu bile priča. Na nedavnem londonskem tednu mode so Charlottino novost po pisti sprehodile manekenke na reviji znamke Temperly London. Videz je preprosto ustvariti, zato smo prepričani, da bodo ta nov trend ljubiteljice ličenja hitro vzele za svojega.

 

D. S.

Foto: Instagram, Fashion.hr, Madaish, Charlotte Tilbury


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam