fbpx

Pozabite Melanio, spoznajte prvo damo z najboljšim slogom

Moda, Novice, Prva stran, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Prva dama z najboljšim okusom za modo.

Odkar je argentinski predsednik svojo soprogo javnosti pokazal med prvim obiskom v Španiji, so vse oči uprte samo vanjo. In to z razlogom. Prav vse, tudi nas je zanimalo, kdo je lepotica, ki nas je s svojo eksotično lepoto očarala. Gre za Juliano Awado, 41 letno damo, ki ima libanonske in sirijske korenine.

Ni treba poudarjati, da je Juliana izjemno šarmantna in pametna svoj študij pa je končala na Oxfordu. Njen oče je priseljenec iz Libanona, mama pa prihaja iz Sirije in je prav tako priseljena v Argentino.


Preden se je poročila z argentinskim predsednikom Mauriciem Macriem, je Awadova delala v družinskem podjetju dolga leta. Iz prvega zakona z belgijskim grofom ima Juliana hčerko Valentino, z zdajšnjim soprogom pa hčerko Antonijo.

Kljub temu, da ima lepotica muslimanske korenine, je že v otroštvu, ko se je vpisala na dvojezično šolo in kasneje na študij angleškega jezika na Oxfordu, prevzela katoliško vero.

Da ji okusa za modo ne manjka dokazuje njen stil, ki je pritegnil pozornost vseh modnih tabloidov. Zanimanje za modo je podedovala po svoji mami Elsi Baker, ki je na čelu modnega podjetja Awada. Juliana je ena od lastnikov in modna oblikovalka, svoje izkušnje na oblikovalskem področju pa je pridobila na raznih potovanjih po Evropi, kjer je spoznavala modo in njeno zgodovino.


Večina modnih revij in urednikov se strinja, da je Juliana ena od najlepše oblečenih prvih dam na svetu. Pri reviji Vouge so bili navdušeni nad njenim izborom bele svilene obleke, ki jo je nosila v času predsedniških razprav. Prav tako jih je navdušila na slavnostni otvoritvi, kjer se je odela v ivory obleko in nato še v skinny jeansu v katerem se je srečala z ljudmi, ki podpirajo njenega partnerja.


Zagotovo bomo Juliano Awado spremljali še dolgo in na vseh prireditvah, ki zajemajo lepoto in občutek za modo.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam