fbpx

Ljubitelji Seksa v mestu, Carrie Bradshaw se je vrnila!

Lifestyle, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Ravno, ko so se ljubitelji nanizanke in filma sprijaznili, da tretjega dela Seksa v mestu na velikih platnih ne bo, nam je Sarah Jessica Parker vrnila svojo junakinjo Carrie!

Najbolj znana televizijska stilska ikona, junakinja Carrie Bradshaw, se je včeraj nenadoma pojavila na Instagram profilu slavne filmske igralke, ki je interpretirala njen lik v priljubljeni seriji in dveh delih filma. Sarah Jessica Parker alias SJP, tudi v resničnem življenju oboževana modna ikona, je na profilu objavila kratek video, v katerem se sprehaja po newyorškem središču Manhattan, medtem ko v ozadju slišimo znano melodijo iz uvodne špice nadaljevanke.

SJP se je po ulicah svojega velemesta sprehodila v trendovski modni podobi, kakršno bi leta 2019 pričakovali od glavne junakinje Carrie. Prvi kader se začne na belih čipkastih škorenjcih z odprtimi prsti, ki jih nosi glavna junakinja, nato se oko kamere premakne navzgor na krilo iz tila, ki ga SJP oziroma Carrie nosi tudi v uvodnem prizoru serije, le da ga je tokrat skombinirala z zlato bluzo.

Kader se s trendi bluze premakne na obraz priljubljene junakinje oziroma igralke, nato se pred koncem na ekranu izpiše sporočilo ‘Pour It Forward’, kar bi lahko prevedli kot Naj teče naprej, to pa je vsekakor spodbudna novica za vse, ki so si tako zelo želeli tretjega dela filma in predvsem tega, da bi zopet videli na platnu svojo Carrie.

Sarah Jessica Parker je pod videom zapisala:

“Moja stara prijateljica se je na kratko vrnila,”

ter še dodala, da gre za novo sodelovanje z znamko, ki je sicer ni imenovala, je pa namignila, da gre za kampanjo z namenom, ki ga gotovo podpira vsak od nas.

Za kaj točno gre, do nadaljnjega torej ostaja skrivnost, vendar bomo z njo kmalu seznanjeni, nas je na svojem Insta profilu potolažila igralka. Vsekakor se številni že veselijo, da bodo legendarno Carrie, uspešno kolumnistko in pisateljico ter večno optimistko, ko gre za ljubezenske zadeve, ponovno videli v filmskem nadaljevanju.

D. S.

Foto: Instagram, US Weekly, DailyMotion


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam