fbpx

Pozor, visoke pete: najdražji ‘stiletto’ salonarji na svetu!

Moda, Novice

Drage dame, pred vami je ultimativni objekt poželenja, če ste ljubiteljice visokih pet, boste nad tem ‘it kosom’ navdušene vsaj tako, kot smo mi! Diamantni salonarji stanejo 17 milijonov USD.

Parček čeveljcev, kakršnih se ne bi branili niti Pepelka, niti Sanjska ženska, so iz kolekcije Jada Dubai in se svojemu videzu primerno imenujejo ‘Passion Diamond’, izdelani so v sodelovanju z dubajskim draguljarskim podjetjem Passion Jewellers. Izdelani so iz pravega zlata v kombinaciji usnja in svile ter na robovih okrašeni z 236 diamanti.

Vrhova obeh čevljev sta na nartu okrašena tudi s 15-karatnim diamantom čistine D (kar je v svetu draguljarstva zelo visoka čistost kamna), kar bo lastnico dodatno obogatilo za 30 karatov sijočega bogastva. Ta luksuzna blagovna znamka iz Dubaja je že prej predstavila model salonarjev v sodelovanju s Passion Jewellers, le da je bila cena tistih salonarjev z visoko peto tako rekoč bagatela proti tem, saj so stali ‘samo’ 285.000 ameriških dolarjev.

View this post on Instagram

Diamonds, gold. The Passion Diamond Shoes.

A post shared by JADA DUBAI (@jadadubai) on

Te dragocene stiletto salonarje bodo kajpak, kot se za ceno spodobi, delali ročno, po meri stopal naročnice. Prototip, ki ga vidite zgoraj in na slikah spodaj, pa je v velikosti 36 in si ga je lahko ogledalo v živo samo 50 VIP klientov sedemzvezdičnega hotela Burj Al Arab v Dubaju.

Za izdelavo parčka so draguljarji in čevljarji potrebovali devet mesecev ročnega dela (kar dosti se sliši, kajne) in celo etiketa na njih je izdelana iz čistega zlata. Česa manj, iskreno povedano, za 17 milijonov USD tudi ne pričakujemo!

‘Passion Diamond’ stiletto salonarji so bili v Burj Al Arabu na ogled 26. septembra, ko so ob petih popoldne po njihovem času predstavili novo kolekcijo z dragimi kamni obsutih salonarjev znamke Jada Dubai.

Jada Dubai je pokazal tudi tri druge pare svojih salonarjev iz zadnje kolekcije, ki so okrašeni z diamanti, rubini in biseri. Lahko jih vidite na spodnjih objavah z Instagrama. Sandali ‘Diamond Pearl’ stanejo denimo 25.000 USD.

View this post on Instagram

Diamonds, pearls, gold.

A post shared by JADA DUBAI (@jadadubai) on

View this post on Instagram

The Ruby Stilettos. Diamonds, ruby, gold.

A post shared by JADA DUBAI (@jadadubai) on

View this post on Instagram

Diamonds, gold #jadadubai

A post shared by JADA DUBAI (@jadadubai) on

Rdeči salonarji ‘Ruby Stilettos’ z rubini, zlatom in diamanti so oziroma še bodo na prodaj za 27.000 USD, medtem ko so zadnji na sliki, ‘Diamond and Gold’ stiletto salonarji na voljo že za 17.000 USD. Pa veselo nakupovanje!

 

D. S.

Foto: Profimedia, Elle.hr, Footwearnes, Dailysabah


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam