fbpx

Pravljična poroka Charlotte Casiraghi, vnukinje monaške kneginje Grace Kelly!

Znani

Njen soprog je postal filmski producent Dimitri Rassam.

Charlotte Casiraghi, vnukinja slovite filmske igralke ter monaške kneginje, Grace Kelly se je na prvi junijski dan poročila s francoskim filmskim producentom Dimitrijem Rassamom. Par ima že 7-mesečnega sina Balthazarja, oba pa imata enega otroka iz prejšnjih zvez. Vsi trije otroci so bili prisotni tudi na poroki.

Charlotte je hči hannoverske princese Caroline in je vnukinja Grace Kelly. Poroka je bila civilne narave in je potekala v prinčevi palači v Monaku, kjer se leta 1956 njena babica poročila s knezom Rainierom.

Za srečen dogodek je nevesta oblekla kratko obleko, pod katero se je podpisal Saint Laurent. Sivo obleko so krasile pentlje, predstavnica modne hiše za stike z javnostmi pa je na Instagramu objavil fotogarfijo s pripisom: Pravkar poročena.

Seveda monaška aristokratka na poroki ni bila oblečena v samo eno obleko, kot je to navada pri običajnih nevestah, ampak se je za sprejem preoblekla v čudovito belo Chanelovo obleko.

Po poročanju spletne strani Brides, se je večerna zabava odvijala v Monte Carlo Beach hotelu.

Viri blizu para so razkrili, da se Charlotte in Dimitri poznata že dlje časa in da sta prijateljevala že veliko let. Ljubezen je vzklila leta 2016, ko sta se za božič srečala v Parizu.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam