fbpx

Praznični nakit, ki kar diši po decembru!

Moda, Prva stran, Ženska moda

Še nimate ideje za darilo?

Ko smo videli fotografije nakita Katje Grubiša, mlade oblikovalke nakita, nam je zapelo srce. Bogati rdeči toni, pasteli in pentlje kar kličejo po božičnem duhu!

Mlada Hrvatica, ki že tretje leto študira v Ljubljani na FDV-ju, je namreč s praznično kolekcijo le še nadgradila svoje prejšnje ustvarjanje . Katja se je nakita naučila izdelovati od svoje babice na Reki, ko sta nekega dne ustvarjali kar 10 ur, kar nam je zaupala lani v intervjuju.

»Z babico sva začeli plesti in šivati. Nekega dne sva ustvarjali deset ur in ob učenju naredili zapestnico. Danes vse ustvarjam sama, od začetka do konca.«

Praznična kolekcija je nastajala v njeni študentski sobi v Ljubljani, predvsem ob večerih, ko je zaposlena oblikovalka imela nekaj časa, ki ga je lahko posvetila ustvarjanju. Prijazna lepotica je poleg študija in oblikovanja namreč dolgo časa pisala za hrvaški portal Stilueta, na modnem področju pa je pri projektih aktivna ves čas.

Pri KatieCreaty nakitu nas je navdušilo to, da je vsestranski in primeren za vse starosti, prav tako pa izstopa iz ustaljenih smernic. Radi podpremo mlade oblikovalce, ki obljubljajo nekaj več. Pod našo božično smrekico si zagotovo želimo zapestnice KatieCreaty!

Details of the day scream Christmas! ??

A post shared by Katja Grubisa (@katiecreaty) on

(Za naročila) KatieCreaty lahko sledite na njeni Facebook strani in Instagram strani!

Vir fotografij: Eni Brušnjak Photography, Facebook stran


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam