fbpx

Praznovanje ljubezni do lepih interjerjev

Dekor, Izbor urednice, Prva stran

Obiskali smo zanimiv družabni dogodek.

V drugi polovici tega tedna se je v senčnem zavetju pasaže na Mestnem trgu v stari Ljubljani odvil zanimiv družabni dogodek, na katerem so moči v ljubezni do lepo urejenih interjerjev združili arhitektka Nina Štajner in trgovina z dodatki za dom Formadoma. Skupaj so proslavili dve čudoviti novici – novo, večjo prodajalno Formadoma in prenovljeno podobo Nininega bloga Kitchy World.

slika2 slika8

Arhitekti, novinarji, blogerji in ostali ljubitelji lepih ambientov so se včeraj zgrinjali v lično urejeno pasažo; kjer so ob sladkih prigrizkih sproščeno klepetali o trednih s področja notranje opreme ter se sprehodili med policami osvežene trgovine Formadoma. Le-ta se po novem ponaša z večjim in bolje založenim salonom na novi lokaciji na Mestnem trgu 11, kjer lahko dom ponudijo več slovenskim in skandinavsko obarvanih blagovnim znamkam.  Poleg bogate ponudbe ljubkih manjših dodatkov kot so preproge, obešalniki, svetila, porcelan in igrače je pri njih mogoče individualno naročiti tudi večje pohištvene kose iz katalogov blagovnih znamk, kot so Røros, Fine Little Day, Mitlab, OYOY, Kähler, Brita Sweden, Stoollab, House of Rym, Maze in  House Doctor. Posebno ljubezen izkazujejo tudi slovenskim oblikovalcem, saj lahko v prodajalni najdemo kose različnih oblikovalcev kot so Urša Hvalica, Florideja,  Daša Kogoj in Nina Mihovec s svojo znamko Ooh Noo.  Ponosni so na svoj koncept, ki združuje ljubitelje vsega lepega in tako bodo v jeseni ponovno združili moči z izbranimi arhitekti ter obiskovalcem ponudili svetovanja pri stilski osvežitvi doma.

slika10 slika9 slika7 slika5 slika3

Ena izmed arhitektk, s katero so v preteklosti že izvedli izjemno uspešno serijo arhitekturnih svetovanj,  je Nina Štajner. Poleg oblikovanja prostora, predvsem interjerjev,  Štajnerjeva že od leta 2008 kurira tudi svoj blog Kitchy World. Pred kratkim mu je končno namenila pozornost, ki so jo zasluži ter ga popolnoma vizualno osvežila. Na blogu je mogoče najti največ vsebin s področja notranje opreme in arhitekture, dopolnjujejo pa jih objave z drugih estetsko zanimivih področij kot so moda, potovanja in lepota. Oziroma, kot nakazuje že samo ime bloga, Kitchy World zajema kičast svet v malem.

slika4 slika6

Fotografije: Anže Vrabl


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam