fbpx

Pred in po dieti: šokantne preobrazbe zvezdnic, ki so presenetile vse!

Lepota

Za številne slavne ženske se je boj z odvečnimi kilogrami odvijal izven dosega žarometov. Njihova preobrazba pa je presenetila vse!

Za številne slavne ženske se je boj z odvečnimi kilogrami odvijal izven dosega žarometov. Njihova preobrazba pa je presenetila vse!

Ena izmed njih je ameriška igralka in voditeljica Ricki Lake, ki je svojo kariero začela kot debeluška v filmu Hairspray leta 1988 in nato še v filmu Cry Baby.

Ricki Lake, 1990

Tako kot številne pred njo, je tudi sama preskusila različne diete. Svojo čarobno formulo pa je odkrila šele leta 2000, ko je s pomočjo pravilne prehrane in telovadbe izgubila kar 58 kilogramov.

Ricki Lake, 2007

»Ni bilo lahko. Nisem nobena superženska. Če je uspelo shujšati meni, potem to lahko uspe vsaki. In pri tem vam ni treba narediti čisto nič ekstremnega. Ne potrebujete operacije, ali del dan preživeti v telovadnici. Biti morate samo dosledni in biti same sebi prijateljice, ne pa sovražnice,«

je povedala.

S svojo popolno preobrazbo je presenetila tudi pevka Adele. Slavna Britanska se je pred kratkim pojavila v oddaji Saturday Night Live in pokazala sadove striktne in rigorozne diete.

Adele, 2020

»Vem, videti sem čisto drugačna, odkar ste me nazadnje videli. Na žalost moram, zaradi Covida-19 in prepovedi, potovati z manj prtljage in s sabo vzeti samo polovico sebe. No, to je polovica, ki sem jo vzela s sabo,«

se je pošalila na svoj račun.

Adele, 2008

Televizijska producentka in scenaristka Shonda Rhimes je izgubila vsaj 70 kilogramov. Želela je, da izboljša svojo kakovost življenja in zdravje.

Shonda Rhimes, 2011

»Nisem shujšala zato, da bi bila lepa kot v filmu. To sem naredila zato, ker nisem mogla več hoditi po stopnicah, ne da bi se vmes ustavila in si obrisala prepoteno čelo. To sem naredila zato, ker se je moje telo fizično uprlo možganom, ki so predolgo zanemarjati to težavo,«

je priznala Shonda.

Shonda Rhimes , 2015

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam