fbpx

Predajanje strastem v vodi, je varno?

Odnosi, Prva stran, Spolnost

Dve mokri telesi, drug ob drugem, dotiki, … Vse to razvname strasti, ki pa se lahko kaj hitro ohladijo, če …

Pred nami so dolge vroče poletne noči, ko se rodijo nove ljubezni, poletne avanture in začinijo dolgoletna razmerja. Poletje, sonce, morje in razgaljena telesa imajo čudežen vpliv.

Se tudi vam, ob misli na seks v vodi, zasvetijo oči? Medtem ko se predajate sončnim žarkom in zaplavate v sinje modrem morju ali bazenu, ste praktično že goli, zakaj torej ne bi podaljšali užitka in se predali strastem v vodi. Pa je varno?

water-sex

Ne popolnoma. Morje, jezera, bazeni, vsi so polni bakterij. Ob spolnem odnosu lahko te bakterije zaidejo v vašo nožnico in povzročijo nadležne okužbe. Voda v bazenih pa je poleg tega še polna kemikalij.

Poleg tega, da tvegate okužbo, se pojavi še »logistična« težava. Vsi vemo, da je naravna vlažnost nožnice, še kako pomembna za prijeten občutek med predajanjem strastem, ki pa se, če ste v vodi, dobesedno spere. Ostane vam le še veliko trenja, zaradi katerega vaš odnos ne bo trajal dolgo.

Kaj pa seks med prhanjem?

Sliši se nadvse mamljivo in privlačno, kajne? Dve mokri telesi, drug ob drugem, dotiki … Vse to razvname strasti, ki pa se lahko kaj hitro ohladijo, če kljub vsej mokroti in vlažnosti voda spere vlažnost »tam spodaj«.

Je pa predigra v morju ali pod prho izredno čutna, nadaljujete pa lahko v kakšnem skrivnem kotičku na plaži, kjer bo strast dvignilo tudi zavedanje, da vas lahko zalotijo ali pa v zavetju dobre stare postelje.

Uživajte v poletju, vročih poljubih razgretih teles in imejte se radi.

Foto: Popsugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam