Predrzno: stranke vplivnici vračajo umazana in prepotena oblačila

04. april 2023

Predrzno: stranke vplivnici vračajo umazana in prepotena oblačila

04. april 2023

Petra Parovel je na Instagram storyju razkrila, kaj si ob vračilu privoščijo njene stranke.

Spletna trenerka, vplivnica in podjetnica Petra Parovel, ki je Slovenkam poznana tudi zaradi svoje linije oblačil, predvsem pajkic, je na Instagramu delila, kaj si dovolijo nekatere stranke.

Kot kaže želijo nekateri kupci zamenjati prepotena, umazana in raztegnjena oblačila, kar je do zdaj mirno prenašala, a ne bo več, je dejala.

“Če vrnete nošen izdelek, tega ne moremo vzeti v menjavo. Gremo na roke, če ni original embalaže, etiketo tudi kdaj spregledamo, vse okej. Ampak smrad po kuhanju, potu, umazano, raztegnjeno … To ni menjava,” je zapisala na Instagram storyju, ter še dodala: “Smo hodili na roko, zdaj ne bomo več, ker se izkorišča.”

Foto: Instagram @petraparovel

Petra je pred nekaj tedni poskrbela za pravo evforijo, ko je v BTC-ju odprla začasno trgovino, na katero se je v dveh dneh zgodil pravi naval. Njena ekipa tega ni pričakovala, zato so morali trgovino začasno zapreti, naknadno pa se je strankam tudi javno opravičila.

Po navalu na pop up trgovino smo govorili s Petro, ki nam je zaupala, da že imajo načrt, kako se bodo podobnega dogodka lotili v prihodnje.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic