fbpx

Predstavljamo vam nove lepotne YouTube influencerke!

Moda

So verodostojne in predvsem živijo v resničnem svetu, kjer je kozmetika le del življenja in ne drama stoletja.

Z YouTube kanalom se pogosto povezuje posebna lepotna kultura, ki že meji na odrsko masko. Katera od vas še ni nikoli v google vtipkala natural makeup ali no make up make up in dobila nepregledno število zadetkov s tutoriali, v katerih »starejše« youtuberke uporabljajo vsaj dve vrsti pudra, umetne trepalnice in kaj vem, kaj še?! Na drugi strani pa so mlade tinejdžerke, ki svoje izkušnje zelo rade in nesebično delijo. Edina težava pri vsem tem je, da jih je preprosto preveč in viralni postanejo le, če se jim pripeti nesreča v stilu; da ji koder las ostane v roki namesto na glavi, ko si s figarom oblikuje frizuro …

Za dame srednjih let je na YouTube bolj malo lepotnih influencerk, saj jih ponavadi snemanjo profesionalne vizažistke, ki jim video tutoriali niso odskočna deska. Od njih se sicer lahko naučite marsikaj, sploh trike, ki z nekaj vaje dajo odlične rezultate, da boste videti tako, kot si želite.

Na srečo pa počasi na sceno že prihaja nova generacija lepotnih vplivnežev, ki prisegajo na naravno in realno … kolikor je to na spletu sploh še mogoče.

Ta dekleta niso profesionalne vizažistke, niti manekenke, nekatera se ukvarjajo s čisto drugačnimi stvarmi … kot na primer oblikovanje nakita, vendar se boste od vsake nekaj naučili.

V tem poslu so še nekaj let in imajo svojo bazo sledilcev, ki ji ne nujno, štejemo v milijonih, ki pa so jim zelo zvesti, in mislimo, da vemo, zakaj.

So verodostojne, povejo, kar si mislijo in predvsem so videti, kot bi živele v resničnem svetu, v katerem je kozmetika le del njega in ne drama stoletja. Niso nagnjene k skrajnostim, niti ne igrajo na poceni šok učinek in zdi se, da so resnični navdih. Če zanje še niste slišali, je skrajni čas, da jih spoznate.

Allana Davison

Joanna Spicer

Christine Mai Nguyen

Estée Lalonde

Anna Newton


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam