fbpx

Predstavljeni prvi kosi težko pričakovane kolekcije Erdem x H&M

Izbor urednice, Moda, Novice, PR novica, Prva stran

Kolekcija bo na izbranih prodajnih mestih 2. novembra.

Na spletu so se pojavili kosi ene izmed najbolj pričakovane kolekcije leta, Erdem x H&M, ki na prodajne police prihaja meseca novembra.

Kot je pri H&M že ustaljena praksa, javnosti, s pomočjo ekskluzivnih fotografij postopoma razkrivajo ključne kose, ki bodo na voljo 2. novembra v izbranih H&M trgovinah.

Igralka Emma Stone se je že pojavila v »pižama« temnem kostimu, okrašenemu z belimi cvetlicami, zaradi česar so družbena omrežja dobesedno ponorela.

Sometimes I play tennis. #emmastone #billijeanking #battleofthesexes @chelseashow

A post shared by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

Danes je nov kos predstavila kitajska igralka Fan Bingbing, ki trenutno promovira svoj novi film, oblečena v obleko s poudarjenimi rokavi ter cvetličnim vzorcem, ki sega čez kolena. Obleka bo verjetno na voljo po bolj dostopni ceni kot obleka, ki so jo predstavili pred časom in velja za najbolj ekskluziven in prestižen kos kolekcije.

Kar se tiče obutve, bodo v kolekciji vojaški čevlji s cvetličnimi potiski ter elegantne balerinke, okrašene s kristalčki. Kolekcijo dopolnjujeta dve elegantni usnjeni torbici, nam pa je bila najbolj všeč bela bluza z viktorijansko vezeno čipko.

 

Foto: H&M


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam